Mik Džeger lansirao sopstvenu liniju usnih harmonika… nisu ni mnogo skupe

0
99
Mik Džeger/Photo: Whynow Music
Oglasi

Mik Džeger najavio je planove za izdavanje sopstvene ograničene serije usnih harmonika.

Frontmen The Rolling Stonesa u izjavi je nazvao svoju novu saradnju s Whynow Musicom i Lijem Oskarom “fantastičnim vestima”, dodajući:

Kakve veze imaju Mik Džeger, Bosna i pivo? Pogledajte…

– Nadamo da će neki od instrumenata doći u ruke mladih svirača usne harmonike za koje će se ispostaviti da su muzičke legende budućnosti – rekao je Džeger i nastavio: – Počeo sam da učim harmoniku nakon što sam čuo velikane bluesa kao što su Litl Volter i Soni Boj Vilijamson. Od tada sam je svirao na toliko pesama i na bezbrojnim nastupima tokom godina.

Whynow Music, promo

Džegerovo uzbuđenje deli i Oskar, koji je rekao da je “oduševljen” što radi s kultnim frontmenom:

– Kad sam 1983. pokrenuo Lee Oskar Harmonicas s Tombom, bio mi je san da stvorim usnu harmoniku koja ne samo da će premašiti moje standarde, već će je prihvatiti i drugi muzički profesionalci. Ostvarenje je sna da neko s uspehom Mika Džegera i tim nivoom umetnosti odabere naše harmonike. Čast mi je da budem deo ove vrlo posebne saradnje.

“James Brown: Say It Loud”… Mik Džeger snima dokumentarac o legendi bluza

Džegerova prepoznatljiva harmonika koštaće 49,99 funti i kreće s isporukama 8. februara. Serija je ograničena na 2.500 primjeraka, a svaki dolazi u jednom od deset tonaliteta (C, D, E, E, F, F, G, A, A i B) i isporučivaće se s prilagođenom torbicom Džegerove marke.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime