“Dala sam sve”… U Atomu održana koncertna promocija debi albuma Jelene Bjeković

0
195
Jelena Bjeković
Jelena Bjeković (Klub Atom)/ Photo: AleX
Oglasi

Ni sneg ni hladnoća nisu sprečili fanove i prijatelje Jelene Bjeković da u četvrtak, 26. februara u punom klubu Atom proslave objavljivanje njenog debi albuma “Dala sam sve” (Menart).

Promocija albuma Jelene Bjeković (Klub Atom)/ Photo: Alex

Energija svih muzičara na sceni i sinergija sa veoma raspoloženom publikom na najbolji način su reflektovali naziv prvog Jeleninog studijskog izdanja.

Prateći bend je zvezdu večeri najavio poznatom numerom “She worked hard for the money”, a Jelena se prvo zahvalila svima koji su pomogli da se njen dugogodišnji san pretvori u javu.

Jelena Bjekković
Jelena Bjeković (Klub Atom)/ Photo: AleX

Na sceni su se ređale pesme sa prvenca talentovane muzičarke, a sve je počelo numerom koja otvara istoimeni album, “Dala sam sve”, a nastavilo se sa “Kako To” i “Ti si taj” koje uživo zvuče još energičnije i moćnije.

Onog trenutka kada se “dohvatila” gitare i odsvirala i otpevala, “Da bolje sam znala”, mnogi u publici su pomislili da smo dobili srpsku verziju Alane Majls.

Jeleni Bjeković je dala sve, sada ste na potezu vi. Na ovom linku možete slušati album “Dala sam sve” koji je od 27. Januara 2023. dostupan na svim muzičkim platformama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime