Lepša Brena nastupiće uz Ploho 16. februara u Fabrici

0
89
Oglasi
Ploho
Ploho/ Photo: Promo (SKCNS)

Ploho, ruski post-pank bend iz Novosibirska, nastupiće u četvrtak, 16. februara u SKCNS Fabrika.

Uz njih će nastupiti i novosadski bend Lepša Brena, najpoznatiji i najuspešniji arhitektonski pop bend u regionu i šire.

Lepša Brena
Lepša Brena/ Photo: Edvard Molnar

Bend Lepša Brena, koncertno je aktivan od kraja 2019. Do sada su objavili mini album “Bacači pogleda” (2020), LP “Prazni gradovi plešu” (SKCNA, 2020), kompilaciju (2022) i seriju samostalnih singlova. Trenutno pripremaju drugi studijski album.

Za njihov pristup muzici karakterističan je elektronski obogaćen zvuk sa primesama novog talasa, mračnog synth popa i coldwavea kao i žestokih plesnih ritmova.

Ono što Lepšu Brenu čini jedinstvenom pojavom na sceni jesu arhitektonske i urbanističke teme koje obrađuju u svojim tekstovima, koji tematizuju odnos čoveka sa različitim prostornim fenomenima, kao i pojave poput melanholije i otuđenja urbanih okruženja, betona i gradova.

Ulaznice su u pretprodaji od 11. januara online na prodajnim mestima Gigstixa (kao i online). Early bird ulaznice koštaju 1.000 dinara, a redovna cena u pretprodaji iznosiće 1.200 dinara.

Na dan koncerta cena ulaznice biće 1.500 dinara i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike koja se otvara u 20:00 časova. Koncert će početi u 21:00 čas.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime