Kišobran žurka 4. februara u klubu Drugstore

0
49
Kišobran
Kišobran/ Photo: Nemanja Stojanovic

U punoj brzini, Kišobran kolektiv ulazi u 15. Sezonu.

Pored već dobro poznatih velikih Kišobran žurki, za svoju 15. sezonu ovaj kolektiv najavljuje i velike planove za njihove druge programe u novom Art hubu Kula, gde se pored izložbenog programa i art shopa najavljuju novi debatni i muzički programi, posebno osmišljeni za ovaj specifičan prostor na tri sprata sat kule u Cetinjskoj ulici.

Na četiri bine kluba Drugstore u subotu, 4. februara predstaviće se 10 izvođača, DJeva i bendova.

Na glavnoj bini, pored Kišobran DJeva, ovoga puta nastupiće mladi kantautor Luka Rajić, predvodnik novog talasa beogradskog alternativnog popa, poznat po singlovima “Ludim” i “Ljubimo se”.

Kišobran
Kišobran/ Photo: Nađa Kastratović

I ovoga puta nastavlja se tradicija predstavljanja mladih underground talenata u već poznatom Drugstore Chambersu, pa će vam na Kišobran Showcase bini predstaviti Cactus Fields – mlade nade iz Gornjeg Milanovca koje promovišu svoj istoimeni debi album.

Tu će biti i eksperimentalni supergroup projekat Laplander, nastao u koliziji bendova Niko Nikolić i Azza i Kapale, a binu će da zatvori najperspektivniji DJ tvrdog klupskog zvuka – Am Hi.

Pored ovih izvođača, za DJ pultom Black Rooma biće Cosmic G i Danilo Kas, a Ice Cream Booth predvodiće Bucalo i Thinker.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u kafiću Zaokret. Na veče žurke, na ulazu u Drugstore cena ulaznice će biti 800 dinara.

Kišobran
Kišobran/ Photo: Tamara Mislošević

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime