Atheist Rap i Protektori 3. februara u niškom AKC Fuzz

0
52
Atheist Rap (Belexpo centar)/ Photo: AleX

Posle pune četiri godine bend Atheist Rap ponovo dolazi u Niš. Svirka će biti održan u petak, 3. februara u AKC Fuzz (Šumadijska 1), što će biti prvi nastup Atheista u ovom prostoru.

Koncert će svojim nastupom otvoriti Protektori, grupa koju čine muzičari iz Niša, Novog Sada, Kosovske Mitrovice i Knjaževca.

Atheist Rap, jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih domaćih bendova dolazi u AKC Fuzz da publici izvede retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda njihove karijere.

Protektore su oformili Kosta iz niškog Novembra i Radule iz Ateista sa drugarima u januaru 2013. To je bend koji gaji garažni zvuk uz uticaje bluza, kantrija i ostalih srodnih pravaca.

Od 2017. godine bend se ustalio u postavi: Ćira – bubnjevi, Pejča – bass, Radule i Branko – gitare, Boris i Vlajko – vokali.

Iako grupa postoji celu deceniju, zbog obaveza članova u matičnim bendovima (Novembar, Atheist Rap, Psychosonic Boris i Hosenfeferi, School Bus), Protektori iza sebe imaju samo nekoliko mini-turnaja po regionu i album “Kretenov let” (2013).

Kako kažu članovi benda, u toku je rad na novom materijalu, čija realizacija se očekuje u toku ove godine.

Prvih 50 ulaznica po promotivnoj ceni od 800 dinara možete da kupite u Birtiji kod Dušana (Davidova 9) od nedelje 22. januara.

Posle toga će se ulaznice prodavati po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Ako ih ostane za prodaju na ulazu, na dan koncerta koštaće 1.200 dinara.

Atheist Rap (Belexpo centar)/ Photo: AleX

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime