Najtužnija verzija “November Rain” ikada… Odsvirao je u nedelju Eksl Rouz na komemoraciji Lisi Mari Prisli

0
118
Eksl Rouz/Photo: twitter screenshot

Alanis Moriset, Bili Korgan i Eksl Rouz bili su među onima koji su odali počast Lisi Mari Prisli, tokom javne komemoracije preminuloj pevačici u nedelju, 22. januara.

Preminula Lisa Meri Prisli, ćerka legendarnog Elvisa…

Komemoracija je održana na travnjaku ispred kuće i muzeja Graceland porodice Prili u Memfisu, u Tenesiju. Lisa Mari Prisli, jedina Elvisova ćerka i jedina naslednica njegovog imanja, preminula je 12. januara u 54. godini pošto je doživela zastoj srca u svom domu u Kalabasasu.

KONAČNO REŠENA MISTERIJA IZ SPOTA “NOVEMBER RAIN” GRUPE GUNS N’ ROSES… Evo zašto je nevesta na kraju mrtva

Ranije je najavljeno da će Prisli biti sahranjena na lokaciji Graceland pored svog sina, Bendžamina Kioa, koji je preminuo u 27. godini 2020. U vrtovima Gracelanda počivaju Elvis, njegovi roditelji Vernon i Gledis i njegova baka Mini Me.

– Znam da je Lisa veoma volela svoju porodicu i bila je žestoko zaštitnički nastrojena prema svom ocu i njegovom nasleđu. Nikada u milion godina nisam zamišljao da sam ovde, da pevam pod ovim okolnostima – rekao je Eksl Rouz, pevač grupe Guns N’ Roses, koji je na komemoraciji na klaviru izveo hit “November Rain”.

Bili Korgan, frontmen grupe The Smashing Pumpkins, izveo je na komemoraciji pesmu “Sheilla”, a Alanis Moriset numeru “Rest”.

Na komemoraciji su govorili Lizina majka Prisila Pristi, kao i sin Rajli Kio, piše NME.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime