Gde je Džek Nikolson? Ne izlazi iz vile, ni sa kim ne priča, godinu dana niko ga nije video…

0
214
Džek Nikolson/YouTube printscreen

Prijatelji Džeka Nikolsona (85) zabrinuti su za njega jer se više od godinu dana nije pojavio u javnosti. Boje se da njegov način života nije dobar za njegovo zdravlje, a navode da se ponaša kao vuk samotnjak. Više se ne pojavljuje čak ni na utakmicama Lakersa, čiji je veliki navijač.

Džek Nikolson mogao je da bude glavni lik u “Kumu”… a onda je – odbio ulogu

Zvezda, koja ima šestero dece, zadnji put je viđena na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa u oktobru 2021. sa svojim sinom Rejem, a od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverly Hillsu.

– Džek je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli – rekao je izvor za RadarOnline

KAKAV LIK… Džek Nikolson o ženama, smrti, košarci i – naočarima za sunce

Priča se da se Nikolsonovi prijatelji boje da njegove poslednje godine liče na one njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004.

Džek Nikolson/YouTube printscreen

– Brando je umro kao samotnjak posle tako živopisnog života, a Džekovi prijatelji povlače paralele. Njegova deca ga posećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svetom – dodao je izvor za RadarOnline.

Nikolsonov Džoker je najomiljeniji filmski negativac svih vremena nastao po liku iz stripova

Nikolson je bio 12 puta nominovan za Oscara, a tri puta ga i je osvojio – dva puta za najboljeg glumca i jednom za sporednog. Osim toga, sedam puta je osvojio Zlatni globus a 2001. primio Počasnu nagradu Kennedy centra. 1994. godine postao je najmlađi glumac kome je Američki filmski institut dodelio nagradu za životno delo. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima “Kineska četvrt”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Isijavanje” Stelija Kjubrika, “Bolje ne može”, “Batman” Tima Bartona i “Pokojni” Martina Skorsesea. Njegov poslednji filmski nastup bio je u “How Do You Know” iz 2010. s Riz Viterspun, Ovenom Vilsonom i Polom Rudom.

Nije skrivao da je veliki fan Lakersa i u slobodno vreme odlazio je na svaku njihovu utakmicu. Međutim, posle pandemije sve je ređe to radio. Na poslednjem pojavljivanju nosio je svoje prepoznatljive naočare za sunce i uživao s osmehom dok je napeto gledao derbi protiv New York Knicksa u Staples Centeru, a fanovima je davao autograme.

Na prodaju sekira, u dobrom stanju, korišćena, nekad vlasništvo psihopate…

Nikolsonov privatni život poznat je po tome što se nikako nije mogao da se skrasi. Ima petoro dece s četiri različite žene. Bio je u vezi s brojnim glumicama i manekenkama, uključujući Mišel Filips, Bebe Buel i Laru Flin Bojl. Najdruža veza trajala je čak 17 godina s glumicom Anđelikom Hjston, a veza se završila kada je objavljena informacija da je Rebeka Brusar zatrudnela s njim.

To je tako… Džek.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime