Fanovi Selin Dion u akciji… Protest pred redakcijom Rolling Stonea u Njujorku

0
106
Selin Dion/Photo> ZouTube screenshot
Oglasi

Obožavaoci Selin Dion okupili su se ispred redakcije Rolling Stonea u petak popodne kako bi protestovali zbog toga što kanadska pevačica nije uključena na listu 200 najvećih pevačica i pevača svih vremena.

Frka zbog Rolling Stone liste 200 najboljih pevača… Da li je realno da nema Selin Dion?

Među transparentima na kojima je pisalo: “Kako možete da zaboravite Selin?”, “Moć Selin”, “Pravda za Selin”, “Selin više nije sama” i “Vozio sam celu noć da bih bio ovde!”, našao se i transparent “Rolling Stone Is Stoned”, za koji su i novinari redakcije Rolling Stonea napisali da im je favorit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Novinska redakcija tako je postala vest. Protest je organizovala grupa obožavalaca Selin Dion koji sebe nazivaju Red Heads, a video snimci na kojima pripremaju postere pojavili su se i na Instagram nalogu @celinedionaddicts_official. Takođe se na tim snimcima pojavljuje i kanadska televizijska voditeljka Džuli Snajder, koja je ujedno bila s demonstrantima ispred redakcije Rolling Stone u Njujorku držeći mikrofon i radeći prilog za svoju televizijsku emisiju.

Koliko moraš da budeš pijan za ovo… Lik se napio, pa zvanično promenio ime u – Selin Dion

Džuli Snajder je ovom prilikom agitovala za još jedan protest i pokazala da je na strani naroda, a ne na strani struke rekavši:

– Mislimo da možemo da protestujemo svojim srcem i našom pesmom i da pesma može pomoći ljudima da budu bolji… Ali vi radite za muzičku industriju, čak i danas kad je tužan dan za vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Što se tiče onoga čemu su se demonstrantu nadali da će postići, Snahder je bila iskrena:

– Nadamo se da će novinari Rolling Stonea priznati da su pogrešili.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime