Drumelody objavio novi spot za singl “Charshia” sa albuma “Electro symphony”

0
108
Drumelody Charshia, promo
Oglasi

Drumelody, multimedijalni umetnik koji se dokazao kao pravi majstor u različitim žanrovima elektro muzike, predstavio je novi video singl pod imenom “Charshia” koji je deo novog albuma “Electro symphony”.

Protivotrov za loše vesti… Drumelody objavio spotove za “Dubai Sea Party” i “Antibiotica”

U novom video singlu “Charshia” Drumelody nam kroz muziku i spot otvara oči na svojevrsan način i upozorava na krhki život današnje dece koja rastu mahom po ulicama, gde na gotovo svakom koraku vrebaju različite brutalnosti i opasnosti.

Drumelody Charshia, promo

– Od pedofilije, droge, kriminala pa do svega onoga što za svu decu kako u Sarajevu, Beogradu pa i čitavom svetu predstavlja pretnju. Svakodnevica koju sada živimo i poznajemo drastično se razlikuje od one pre 20-40 godina, kada je bilo mnogo više slobode za decu – kaže umetnik.

dRUMELODY vam za svoj 10. rođendan poklanja kompilaciju “For Friends”

Interesantno je da je ceo album “Electro symphony”, koji se sastoji od četiri songa dosta vuče na tvrđi, progresivniji zvuk, dok se neki singlovi mogu okrakterisati kao baš jasan, kvalitetan techno, gde se samo čeka da uskoče u neki set i da se zavrti dobro poznata atmosfera mračnijih bengera.

Drumelody Charshia, promo

“Charshia” je urađena aranžmanski u saradnji sa studentima Sarajevske muzičke akademije. Gudački kvartet i trubači nisu odsvirali samo za ovaj song, nego su deo celokupnog projekta novog albuma koji po svemu dosta interesantan.

I opet Drumelody na maestralan način spaja organski zvuk i elektroniku u savršenu simfoniju. A svaka od njih, kao i uvek ima svoju priču koja će biti ispričana.

Pogledajte spot za numeru “Charshia”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime