Producenti novog Bonda prevazišli sebe: Treba da bude Britanac, muškarac, i ima tridesetak godina…

0
208
Aron Tejlor-Džonson, Tenet, promo
Oglasi

Britanac, muškarac, tridesetak godina star: ovo su minimalni uslovi za sledećeg Džejmsa Bonda, kojeg je producentkinja Barbara Brokoli opisala kao “reinvenciju”.

Ti kriterijumi možda neće suziti brojne mogućnosti za odabir novog agenta 007, a ni sprečiti fanove da se klade koji će glumac sledeći obući smoking i ući u ulogu najpoznatijeg tajnog agenta.

Idris Elba neće biti novi Džejms Bond… Održana tajna audicija, Aron Tejlor-Džonson je sada favorit

Govoreći o izboru glumca koji će glumiti Džejmsa Bonda, Aron Tejlor-Džonson poslednjih se meseci pokazao kao favorit.

Strani mediji su izvestili da je zvezda “Bullet Traina” impresionirala producente na “tajnoj audiciji” za tu ulogu. On navodno ispunjava sve uslove: osim onih gore navedenih, takođe je “sjajan glumac” i “uspešan, ali ne lično slavan”.

Bivši Džejms Bond izbačen iz predstave, hvalio se seksualnim uspesima, vređao gejeve i omalovažavao kraljicu…

Međutim, Aron Tejlor-Džonson se sprema da ponovo uđe u Marvelov “filmski svemir” i to kao glavna uloga u filmu “Kraven The Hunter”, a glumiće i uz Rajana Goslinga u filmu “The Fall Guy”, stoga je moguće da bi u kratkom roku mogao da postane “previše slavan da bi postao Bond”.

– On je super talentovan glumac, izuzetno je zgodan i u proteklih 18 meseci osvojio je mnogo novih obožavalaca otkako se pridružio ekipi serije ‘Emily In Paris’ – kaže izvor i dodaje da šefovi Bonda već govore kako mogu da ga vide u smokingu i da će izgledati doterano i pristajati ulozi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime