Konstrakta napravila “Booom” u Filaharmoniji

0
211
Konstrakta u Filharomoniji/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Ana Đurić Konstrakta nastupila je kao gošća iznenađenja Beogradske filharmonije na prvom novogodišnjem “Waltz Partiju” i izvela numeru “Boom!” za bas bubanj i orkestar, tokom koje se čuo i refren čuvenog hita “Umetnica mora biti zdrava”.

Konstrakta se pojavila u sasvim novoj i neobičnoj ulozi, kao solistkinja na bas bubnju u kompoziciji Ričarda Šarape.

Čim je stupila na scenu Kolarca izazvala je ovacije, a uz filharmoničare i dirigenta Morica Gnana izvela je kompoziciju-parodiju uz skeč soliste koji je u “svađi” sa dirigentom, navodi se u saopštenju.

U stvari, bila je najbolja… Konstrakti pored nagrade za najbolji tekst i priznanje za najinovativniji scenski nastup na Evroviziji

Pored toga što se šarmantno “prepirala” sa dirigentom u ulozi perkusionistkinje koja udara u bas bubanj kako ona želi, imala je i svoj solo performans, pa se pesma “Umetnica mora biti zdrava”, оrila Kolarcem

– Filharmonija je ušla u našu svest kao nešto zabavno , a zasnovano na klasičnoj muzici Mislim da je to super jer Filharmonija ima našu pažnju već dugo vremena . Velika mi je čast što sam imala priliku da nastupim sa Beogradskom filharmonijom na događaju koji je za pamćenje – rekla јe Ana Đurić Konstrakta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime