Gotova sapunica… Džoni Dep i Amber Herd se konačno nagodili

0
227
Amber Herd/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Posle raznih peripetija o potencijalnom nastavku sudskog procesa, najpraćeniji holivudski spor današnjice okončan je nagodbom Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Heard,

Njih dvoje su se konačno nagodili u vezi sa tužbom za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugoga.

Time je okončan ujedno najteži holivudski razvod kojem smo svedočili u posednje vreme, piše Index. hr.

Otpečaćeni sudski dokumenti u slučaju Amber Herd vs. Džoni Dep, glumica je udarala baš nisko…

Advokati para postigli su dogovor prema kojem će Heardino osiguravajuće društvo Depu platiti milion dolara da okonča ovaj slučaj, piše Daily Mail.

Ali u važnoj pobedi za glumicu, nema ograničenja o tome o čemu može govoriti u vezi sa slučajem tako da ona ne priznaje nikakvu krivicu.

A posle svega, naravno, dokumentarac… “Johnny vs Amber: The US Trial” na kanalu Discovery+

Njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Heard zbog teksta koji je napisala za Washington Postu u dercembru 2018. godine.

U njemu je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“. Iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara.

Peticija protiv Amber Herd stigla do producenata “Aquamena”… a oni su doneli čudnu odluku

A onda je ona podnela protivtužbu tražeći 100 miliona dolara jer je ‘pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje‘.

Sudija je na kraju presudio da bi ona bivšem suprugu trebalo da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Depp njoj dva miliona dolara.

– Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom kao što je to i planirala pre šest godina – rekao je izvor blizak glumici za Mail Online dodajući: – Ovu nesrećnu epizodu želi da ostavi iza sebe i planira da se okrene onome što voli – svojoj karijeri, porodici i životnim ciljevima.

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime