Udružili se sinovi članova Radiohead i Iron Maiden, pa objavili zajedničku pesmu

0
162
Noa Jork i Dilan Gers/Photo: promo
Oglasi

Noa Jork, sin frontmena Radioheada Toma Jorka, objavio je zajednički projekat s Dilanom Gersom, sinom gitariste Iron Maidena, Janika Gersa, jednog od tri gitariste Maidena koji je originalno zamenio Adrijana Smita, ali je po Smitovim povratku ostao u bendu.

A sad malo oni… Sinovi Roberta Truhilja i Skota Vajlanda rasturili Suspect208, pa osnovali novi bend Blu Weekend

Novi singl ovog dvojca zove se “Red Skies”, a po zvuku duo naginje Radioheadu više nego Maidenima, a sin gitariste Gersa preuzeo je i vokalne “dužnosti”.

Gers je singl objavio uz izjavu da se “nada da javnost uživa u unutrašnjem funkcionisanju njihovih umova” i da je “zaista više uzbuđen zbog ovoga nego zbog bilo čega što je ranije radio u životu”.

Mlađi Jork objavio je u septembru svoj debitantski singl “Trying Too Hard (Lullaby)”, a pre ove suradnje s Gersom, objavio je i singl “Lucky Black Cat”, inspirisan kantautorom Nikom Drejkom.

Gers je, s druge strane, ranije ove godine objavio pesmu “Moon Rise”, a o pesmi je rekao da mu je “pisanje bio zanimljiv zadatak, jer nikada ranije nije napisao pesmu – samo je svirao gitaru i bio srećan”.

HL/Izvor: muzika.hr

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime