Zvezda Backstreet Boysa optužen da je silovao autističnu devojčicu

0
165
Nik Karter/Photo: wikipedia.org

Pevač Nik Karter je optužen za silovanje maloletne devojčice 2001. godine, prema novoj tužbi koja je saopštena na konferenciji za novinare koju su navodna žrtva i njeni advokati održali u četvrtak.

Uplakana Šenon Šej Rut je na Facebook blogu uživo izjavila da ju je, kada je imala samo 17 godina, zvezda Backstreet Boysa seksualno napao.

– Poslednja 21 godina bila je ispunjena bolom, zbunjenošću, frustracijom, stidom i samopovređivanjem, što je direktna posledica silovanja Nika Kartera – tvrdi sada 39-godišnjakinja.

– Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo na mene niti imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter uradio i rekao – istakla je ona u ispovesti.

– Nakon što me je silovao, sećam se da me je nazvao “retardiranom ku*kom” i zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci – istakla je ona i dodala:

Preokret… Kevin Spejsi traži odbacivanje tužbe za zlostavljanje: Sve je laž, ništa se nije desilo

– Karter je pokušao da me uplaši, da me ućutka… bio je gadan i pretio je – rekla je uplakana Šenon.

Menson uzvrača udarac… Pevač optužen za zlostavljanje tužio Evan Rejčel Vud za klevetu

Rut je na konferenciji za novinare napomenula da je oklevala da progovori jer je verovala da bi mogla da “ode u zatvor” ako nekome kaže šta se navodno dogodilo.

Navodna žrtva je u tužbi navela da je bila pozvana u autobus za turneju pevača posle koncerta kome je prisustvovala u Takomi, Vašington, nakon što je stajala u redu za autogram, prenosi PageSix.

Sunovrat holivudske “zverke”… Kris Not od optužbi za seksualno zlostavljanje pobegao u – alkohol,  prijatelji tvrde: “On misli da mu je život gotov”

Podsetimo, ovo nije prvi put da je član boj benda optužen za seksualno zlostavljanje. Godine 2017, bivša članica Dream, Melisa Šuman, tvrdila je da ju je Karter seksualno napao kada je ona imala 18 godina, a on 22 godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime