Google objavio top listu najtraženijih muzičara u 2022. godini, prvo mesto je ozbiljno iznenađenje

0
200
Google Search/Photo: pixabay.com

Godišnji izvještaj Googlea u pretraživanju, koja se objavljuje na kraju svake godine kako bi se pokazalo šta su ljudi najviše tražili u poslednjih 12 meseci, pokazalo je da su se korisnici najviše raspitivali o pevaču grupe Maroon 5 Adamu Levinu.

The long and winding road… Fanove Beatlesa koji žele da se slikaju na čuvenoj Abbey Road zebri, Google Maps šalje na – pogrešan pešački prelaz

S obzirom na to da Maroon 5 ove godine nisu objavili nikakav novi album ni singl, a njihov poslednji album ‘Jordi’ izašao je 2021. godine, nagađa se da je Levin na vrhu liste trendi muzičara zahvaljujući kontroverzi oko njegove navodne veze s Instagram modelom Samner Stroh. Stroh je još u septembru na TikToku otkrila da je imala aferu s muškarcem koji je oženjen modelom Victoria’s Secreta. Levin je njezu izjavu prokomentarisao rečima da nije imao aferu, ali je prešao svojevrsnu granicu.

Na spisku 5 najpopularnijih muzičara na Googleu su se našli još i Meri Džej Bjadž, Lil Tjaj, Kendrik Lamar i Migos.

Google ima novu opciju… Vi pevušite ili zviždućete, on prepoznaje pesmu

Dve najpretraživanije pesme na Googleu u 2022. bile su obe iz Disneyevog filma ‘Encanto’, a to su ‘We Don’t Talk About Bruno’ i ‘Surface Pressure’. Top 5 u ovoj kategoriji zaokružuju hitovi s TikToka Djuka Džonsa i Luisa Teruksa ‘Jiggle Jiggle’, duet Sema Smita i Kim Petras ‘Unholy’,  i na kraju ‘As It Was’ Harija Stajlsa.

Takođe je objavljeno da je prema Googleu ‘Encanto’ najpopularniji film 2022., ispred ‘Thora’, ‘Top Gun: Maverick’, ‘Batmana’ i ‘Everything Everywhere All At Once’. Najpretraživanija TV serija bila je ‘Euphoria’, a slede je ‘Stranger Things’, ‘The Watcher’, ‘Inventing Anna’ i ‘House of the Dragon’.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime