Gal Gadot raduje se snimanju trećeg dela “Wonder Woman” i honoraru od 20 miliona dolara… Ali, ima jedno “ali”

0
169
Wonder Woman promo

Kada je 2017. godine Peti Dženkins režirala film “Wonder Woman” malo je ko očekivao da će stvoriti veliki hit koji je na bioskopskim blagajnama širom sveta zaradio 823 miliona dolara. Usledio je, očekivano, nastavak pod nazivom “Wonder Woman 1984” koji je prikazan 2021. godine, usred pandemije koronavirusa a budući da je većina bioskopa bilo zatvoreno, film je zaradio “samo” 170 milijuna dolara.

REVOLUCIJA U HOLIVUDU: Blokbaster “Wonder Woman” u trci za Oskara…

Ove sedmice, glavna glumica Gal Gadot objavila je na Twitteru kako jedva čeka snimanje trećeg dela filma za koji bi, prema objavljenim informacijama, trebalo da dobije 20 miliona dolara. Međutim, za sada izgleda ništa od toga jer je posle te vesti portal The Hollywood Reporter objavio kako je filmska kompanija DC odbila predloženi scenario za treći deo.

“Zahvalna sam na prilici da glumim tako neverovatan lik a još više sam zahvalna vama. Obožavaocima. Jedva čekam da podelim s vama sledeći nastavak”, objavila je Gal Gadot na Twitteru i uz to priložila i fotografiju na kojoj je ona u ulozi Wonder Woman.

Lavina besa se obrušila na “Čudesnu ženu”… Gal Gadot na meti zbog tvita o sukobu između izraelske vojske i Hamasa

Međutim, već narednog dana na portalu The Hollywood Reportera objavljeno da se treći deo ne uklapa u nove planove filmske kompanije DC koja je deo kompanije Warner Bros. Istu vest objavio je i portal Deadline.

Film “Wonder Woman 1984” ostvario rekordnu zaradu od početka pandemije

Tu odluku su navodno doneli novi čelnici kompanije DC, reditelj Džejms Gan (poznat po režiji “Čuvara galaksije”) i producent Piter Safran. Istovremeno, The Hollywood Reporter piše kako bi za ulogu u trećem delu Gal Gadot dobila 20 miliona dolara honorara dok bi rediteljka i scenaristkinja Peti Dženkins dobila honorar od 12 miliona dolara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime