“From April to December“… Promocija džez albuma Dušana Petrovića

0
146
Photo: Promo

Promocija džez albuma “From April to December“ (Multimedia Music) Dušana Petrovića biće održana u sredu, 14. decembra u 18:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će, pored autora, o albumu govoriti i Rodoljub Stojanović (direktor i vlasnik diskografske kuće Multimedia Music) i Srđan Stojanović (direktor Instituta za savremenu muziku).

Na albumu se nalazi devet naslova različitog tempa i senzibiliteta. Posle dve godine rada na kompozicijama i produkciji, dr Dušan Petrović je uspeo da iznedri muziku koja je neosporni pomak u muzičkoj industriji Srbije a pogotovu u žanru domaćeg jazz i fusion zvuka.

Dušan Petrović
Dušan Petrović/ Photo: Matija Stakić

“From April to December” je prvi džez album u njegovoj karijeri, iako se džezom bavi još od srednje škole, a i jedan je od prvih u Srbiji koji je završio dopisni kurs Berklee College of Music, verovatno jednu od najznačajnijih džez akademija na svetu.

Izdanje nije namenjeno samo džez publici, pun različitih atmosfera, slika i pokreta čini ga prihvatljivim i usmerenim ka svim ljubiteljima dobrog zvuka i muzike.

To je muzika koja se sluša i gleda. Ako je uloga umetnosti iskreno prikazivanje sopstvenog stanja duha, onda sam u potpunosti uspeo – kazao je Dušan Petrović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime