Robert Dauni Džunior otkrio: Otac me je navukao na drogu kad sam imao samo 8 godina…

0
116
Robert Dauni Džunior/Photo: Avengers Endgame promo

Američki glumac Robert Dauni Džunior otkrio je da mu je otac prvi put dao drogu kada je imao svega šest godina.

Robert Dauni stariji bio je prva osoba koja ga je upoznala s drogom, a dogodilo se to kada su stariji i njegovi prijatelji igrali poker u njihovom stanu u Njujorku.

Otac je video da šestogodišnji Robert uzima gutljaj belog vina iz čaše i potom mu je čašu oduzeo i dao u ruku džoint i rekao mu je da je bolje povuče dim umesto da pije alkohol.

TRAUME IZ DETINJSTVA: Otac me zlostavljao, zato sam alkoholičar… priznao Psy

Sada već pokojni Robert Dauni stariji opisao je to svojevremeno u razgovoru za strane medije.

– Sedeli smo u kući, pušili travu i igrali poker, a Robert me nekako čudno gledao, on je oduvek posmatrao ljude, čak i kao mali. I onda sam mu dao malo trave da proba umesto da pije vino. Dao sam mu džoint i odjednom sam bio svestan kakvu sam groznu grešku napravio, davši mu malo trave kako bi se oraspoložio – priznao je to Dauni stariji.

Kevin Spejsi na sudu: Nisam želeo da priznam da sam homoseksualac, jer mi je otac bio neonacista

Dauni mlađi je kasnije u životu imao velikih problema s drogom i alkoholom, a njegov je otac tek kasnije shvatio kakvu je gadnu grešku napravio kada je dao sinu drogu u tako osetljivim godinama. O svemu tome i o životu Roberta Daunija starijeg govori se u novom dokumentarcu na Netfliksu, nazvanom “Sr”.

Frontmen Gunsa otkrio zašto je toliko “lud”: Majci sam bio neželjeno dete, a otac i očuh su mi bili prava čudovišta

U dokumentarcu Robert Dauni Junior priča o svom turbulentnom detinjstvu, spominje se i kako je morao da gleda filmove za odrasle, kako je, kao reditelj, Robert Dauni stariji terao sina Roberta mlađeg da glumi u nekim parodijama koje je snimao, i to dok mu je bilo samo pet godina, a sam glumac je priznao kako je odrastao u porodici u kojoj su svi konzumirali droge.

Dauni Džunior je kazao kako ga je njegov otac uveo u svet zavisnosti kada je imao samo osam godina.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime