Preminula čuvena američka glumica Kristi Eli

0
462
Kristi Eli/Photo: YouTube screenshot

Čuvena američka glumica Kirsti Eli preminula je u 71. godini od raka.

Ostaće zauvek upamćena po lepoti i ulozi u čuvenoj američkoj seriji o Građanskom ratu “Sever i Jug” gde se borila za prava Afroamerikanaca i tumačila ulogu bogate belkinje zaljubljene u crnog roba. Poznata je i po ulogama u filmovima “Gle ko to govori” i seriji “Kafić Uzdravlje”.

Ipak najpoznatija je po ulogama u serijalu filmova sa Džonom Travoltom “Gle ko to govori”. Kratko se borila s rakom, objavio je britanski BBC.

Dvaput se udavala, imala spontani posle čega je usvojila dvoje dece, koja su se noćas od nje i javno oprostila rekavši da je bila neverovatna, voljena i neustrašiva majka.

Osvojila je nagradu Emi za ulogu menadžerke kafića u popularnoj seriji. Rođena je u Vičiti u Kanzasu, a porodica nije precizirala od koje vrste raka je preminula.

Preminula je okružena svojim najmilijima, kako je saopštila njena porodica. Bila je i voljena baka, dodala je njena porodica.

Od nje se na Instagramu oprostio i glumac Džon Travolta, filmski partner rekavši da je Kirsti bila koleginica koju si jednostavno morao da voliš, jer je bila takva, i s kojom je bio divan odnos.

– Znam da ćemo se videti ponovo – napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime