Objavljen prvi trejler za “Indiana Jones 5″… Ovako će izgledati “Dial of Destiny”

0
255
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Disney je objavio prvi trejler za “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, kako se službeno zove peti nastavak pustolovne franšize s Harisonom Fordom.

Trejler prikazuje ostarelog Indija u njegovim slavnim danima arheologije i avantura. Film je najavljen za 30. jun sledeće godine.

Vratio se Indijana Džons… Objavljena prva fotografija Harisona Forda u novom nastavku kultnog filma

Najava počinje klasičnim Indijevim ludorijama koje prkose smrti dok skače između jurećih tuk tuk automobila. Vidimo i kako trči uz voz u pokretu i vozi motocikl po kiši iza aviona, ali “ti su dani došli i prošli”, kaže Ford kao penzionisani Indi.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

– Ne verujem u magiju, ali nekoliko puta u životu sam video stvari koje ne mogu da objasnim – pripoveda on posle prvog pogleda na negativce koje igraju Mads Mikelsen i Antonio Banderas, kao i Indijevo kumče koju glumi Fibi Veler-Bridž. Kultna muzika Džona Vilijamsa iz “Indiane Jonesa” čuje se dok Indi uzima svoju fedoru, za dlaku izbegava voz na konju i bičuje neke negativce na kraju trejlera.

Da li je Indijana Džons zaista postojao? U legendi o ekscentričnom arheologu ima više istine nego što se misli…

Indijev najnoviji izlet smešten je u šezdesete, za vreme svemirske trke između SAD i Sovjetske Rusije. Za razliku od prethodnih filmova, Džordž Lukas nije napisao priču i Stiven Spilberg nije reditelj. Umesto njih, obe te uloge će popuniti Džejms Mangold, koji je poznat po svojim filmovima kao što su “Logan”, “Ford vs.Ferrari”, “3:10 to Yuma” i drugim. Spilberg je još uvek uključen kao izvršni producent, a Lukasu, izvornom kreatoru filmske franšize, pripisuje se “određeno učestvovanje” u scenariju.

Uz Forda glumi i Džon Rajs-Dejvis, koji ponavlja ulogu Salaha, poslednji put viđenog u filmu “Indiana Jones and the Last Crusade” iz 1989. kao i pridošlice poput Tomasa Krešmana, Bojda Holbruka, Šonet Rene Vilson i Tobija Džonsa.

Čuči u njemu pravi Indijana Džons… Harison Ford na snimanju petog nastavka kultne franšize spasao život snimatelju

“Indiana Jones 5” bi trebalo da bude poslednji film ne samo 80-godišnjeg Forda, već i za 90-godišnjeg kompozitora Vilijamsa.

– Trenutno radim na ‘Indiana Jones 5’, za koji je Harison Ford – koji je dosta mlađi od mene – najavio da će biti njegov poslednji film – rekao je Vilijams za Associated Press u intervjuu u julu 2022. – Pa sam pomislio: ako Harison to može, onda možda mogu i ja.

Pogledajte trejler:

Izvor: ravnododna.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime