Kijanu Rivs ponovo dolazi u Srbiju, ovog puta zbog promocije svog stripa “BRZRKR”

0
774
Kojanu Rivs/Photo; YouTube printscreen
Oglasi

Čuveni glumac Kijanu Rivs početkom naredne godine dolazi u Srbiju.

Kako prenose mediji, on će početkom naredne godine doći u Beograd kako bi se sreo sa obožavaocima njegovog strip serijala.

Kijanu Rivs piše scenario za strip u kome je on glavni junak… Upozorenje – samo za odrasle

Naime, Kijanu je koscenarista stripa na koji je Srbija prva posle Amerike otkupila prava, što je glumca naročito oduševilo.

– Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga – rekao je izvor za Kurir.

U Srbiji objavljen strip BRZRKR čiji je koscenarista lično – Kijanu Rivs

– Poseta će trajati nekoliko dana i on želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije. To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj – dodao je izvor.

Kako se dalje navodi, Rivs će ovu posetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Poznato je da je Rivs najveći deo svog bogatstva podelio, jer mu je neprijatno koliko zarađuje. Daje svima – fanovima, saradnicima, bolesnima za lečenje. On je donirao 70 odsto zarade od filma ‘Matriks’ za pronalazak leka za obolele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim proceni da je adekvatna – zaključio je izvor.

Fotka “Tužni Kijanu” godinama kruži internetom… Glumac konačno objasnio šta se to desilo

Glumčev strip nosi naziv “BRZRKR” i najskuplji je kviz u istoriji na jednoj poznatoj platformi, kao i najprodavaniji strip serijal u poslednjih 25 godina.

Isti je objavljen početkom septembra i za samo tri dana prodat je u 650.000 primeraka.

– Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnički uticaj tokom cele moje karijere – izjavio je Kijanu Rivs tim povodom.

Zašto je Kijanu Rivs tajno boravio u Novom Sadu? Nije ni snimanje filma, ni Exit…

Da podsetimo, ovo nije prva poseta slavnog glumca Srbiji. On je u leto prošle godine tajno boravio u Novom Sadu, a razlog je bila digitalizacija njegovog lica za potrebe jedne od najpopularnijih video-igara na svetu “Cyberpunk 2077”.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime