“Znam”… Sassja predstavila novi video singl

0
146
Sassja/ Photo: Tajana Dedić-Starović

Pošto je “Tišinom“ prekinula tišinu i predstavila šire područje muzičkog delovanja, Sassja novim singlom pod nazivom “Znam“ odvažno poručuje:
– Često me pitaju da kažem nešto o pesmi, kako je nastala i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom.

I zato poslušajte njenu novu numeru koja dolazi uz prateći spot koji je režirala Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio).

– Kantri (Rok Kovač) i ja već više od decenije radimo zajedno i razumemo se do najdubljih emocija. Ovo je pesma o nama – zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno sa Kovačem autorka pesme, dok mix i mastering potpisuje Marko Gaćina.

Sassja
Sassja/ Photo: Tajana Dedić-Starović

Otisnuvši se u novom smeru svog muzičkog putovanja, Sassja se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u muzičke spotove.

Kao rezultat nastavka ove uspešne saradnje, pesma “Znam“ dolazi uz video koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od najboljih plesačica regiona, Melisa Činić SHZa, protagonistkinja je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta pridružio joj se kolega Dalibor Đaković.

Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer, Dalibor veoma ceni pristup i posvećenost detaljima celog tima, a atmosferu na snimanju opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom.

Ovo je samo početak Sanelinog velikog povratka na scenu, a u pripremi je još iznenađenja za koja se veruje da će ispuniti sva očekivanja publike.

Izdanje “Znam“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime