Dado Topić i Bora Čorba specijalni gosti na rođendanskom koncertu Generacije 5

0
260
Generacija 5/ Photo: Wood rs

Generacija 5 proslavlja 45 godina uspešne karijere koncertom koji će da bude održan u četvrtak, 8. decembra od 20:00 časova u MTS dvorani.

Bend poznat po hitovima “Dolazim za pet minuta“, “Ti samo budi dovoljno daleko“, “Najjači samo ostaju“, “Umoran od svega“ i “Ti i ja“ podelio je koncert u dva seta – akustični i električni.

Iako je grupa sarađivala sa svim većim imenima jugoslovenske rock i pop scene – od Kornelija Kovača i Zdravka Čolića do Olivera Mandića i Željka Bebeka, kao specijalni gosti nastupiće rock’n’roll legende – Bora Đorđević i Dado Topić.

– Imali smo težak i nezahvalan zadatak – da zbog koncepcijskih i produkcijskih zahteva koncerta svedemo goste “na dva slova“ – kazao je klavijaturista Generacije 5 Dragoljub Ilić Ilke i dodao:
– Pošto “najjači samo ostaju“, pozvali smo Dadu i Boru koji su podjednako važni za istorijat našeg benda. Zajedno sa Borom Đorđevićem nastupiće maestralni Čorbin gitarista Vidoja Božinović Džindžer.

Set lista koncerta sadrži najveće hitove i rađena je u saradnji sa fanovima, prijateljima i kolegama grupe.

Ulaznice za ovaj koncert možete da kupite na blagajni MTS dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime