Snima se horor verzija “Bambija”, omiljeni dečiji lik postaje “mašina za ubijanje”

0
128
Bambi/wikipedia.org

Klasični Disneyev film “Bambi” trebalo bi da bude pretvoren u slasher film pod nazivom “Bambi: The Reckoning”.

Projektom se bavi tim koji je stvorio “Winnie The Pooh: Blood And Honey”, koji bi trebalo da bude objavljen u SAD početkom sledeće godine. Snimanje tog filma postalo je moguće pošto je lik Vinija Pua početkom godine ušao u javni domen, dopuštajući svakome da ga koristi u kreativnim medijima bez zakona o autorskim pravima.

Zašto su fotke iz horora o Vini Puu postale hit na internetu? Ono što je sigurno – ovaj film nije za decu

Sada Dread Central izveštava da ITN Studios i Jagged Edged Productions rade na krvavoj verziji Bambija, a Skot Džefri je rekao da se prijavio za režiju uz reditelja Rajsa Frejk-Voterfilda. Prema Digital Spyju, snimanje bi trebalo da počne početkom sledeće godine.

Bambi/wikipedia.org

– Film će biti neverovatno mračno prepričavanje priče iz 1923. koju svi znamo i volimo – rekao je Džefri. – Nadahnut dizajnom korišćenom u Netflixovom filmu “Ritual”, Bambi će biti opaka mašina za ubijanje koja vreba u divljini.

Disneyeva adaptacija Bambija koja je objeležila detinjstva većine ljudi stigla je u bioskope 1942. kao ekranizacija austrijskog romana iz 1923. “Bambi: Život u šumi”. Izvorna priča je u javnom domenu od 2016. – a Collider javlja da Džefriju nije dozvoljeno da koristi bilo koji od omiljenih Disneyjevih elemenata u svojim likovima, uključujući Bambijev poseban prototip lika. Zato je nemoguće predvidjeti kako će izgledati Džefrijeva verzija Bambija.

Frejk-Voterfild takođe je spomenuo izglede za još jednu mračnu obradu Disneyja. On planira da snimi i mračnu verziju priče o Petru Panu u filmu pod nazivom “Peter Pan: Neverland Nightmare”, prenosi The Scotsman.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime