Rammstein pomera granice sve dalje… pogledajte epski video spot za “Adieu”

0
215
Adieu - Rammstein, screenshot

Rammstein se vratio sa zapanjujućim novim filmskim videom za “Adieu”, numeru preuzetu sa njihovog aktuelnog albuma “Zeit”.

Ovo je bila velika godina za Rammstein. Objavili su svoj veliki i veoma cenjeni novi album “Zeit”, najavili ogromnu turneju po stadionima za 2023. i snimili su neke neverovatno filmske video spotove koji su pod znak pitanja stavili kvalitet većine “kratkih filmova” drugih izvođača.

Gospodari buke… Koncert Rammsteina čuo se na 25 kilometara od mesta održavanja

Naravno, nemački industrijal teškaši nikada ne rade stvari na pola – oni su bend vrhunskog kalibra, a njihov novi video za numeru “Adieu”, je samo potvrda toga.

Nije iznenađujuće da su vizuelni sadržaji za “Adieu” jednako obimni i dostojni bioskopa kao i njihovi drugi nedavno objavljeni projekti, kao što su bombastični i ludi video za “Dicke Titten” usredsređen na grudi, čudno uznemirujući “Angst” i veličanstveno glupi, blistavi “Zick Zack”.

Kako se Rammstein osvetio MTV-u zbog cenzure? Prosto, kindnapovali su direktora, vezali ga za stolicu, postavili bombu…

Za svoju najnoviju vizuelnu gozbu, “Adieu” predstavlja zločinačke pljačke, nebeske vojske, ljude u kavezima, futurističke mesnate humanoide, sobe zaštićene laserom, zapanjujuće veličanstvene zgrade i mnoštvo upečatljivih vizuelnih prikaza zbog kojih se zapitate zašto Rammstein nikada nije snimio celovečernji film.

Još u septembru, Rammstein je najavio evropsku turneju za 2023, koja počinje 22. maja u Litvaniji i završava se 4. avgusta u Belgiji. U međuvremenu, metalci sa Til Lindemanom na čelu će se zaustaviti u Finskoj, Danskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Španiji, Portugalu i još nekim zemljama.

Rammstein najavio evropsku stadionsku turneju, opet su nam izbor Beč, Budimpešta, Minhen…

Da bi najavili turneju, bend je podelio promotivni video koji se sastoji od snimaka brojnih fanova iz zemalja koje će Rammstein posetiti tokom turneje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime