Artan Lili, Koi Koi, Tapan… na CON konferenciji u Novom Sadu

0
39
Bolesna štenad (Beer Fest)/ Photo: AleX

U Novom Sadu u SKCNS Fabrika 17. i 18. decembra, u omladinskom centru Opens i u klubu Tunel, biće održana dvodnevna konferencija i prateći muzićki programi u okviru platforme CON.

CON je konferencija, CON su koncerti i klabing, CON kreira veze među kreativcima iz raznih oblasti, CON povezuje najrelevantnije aktere regiona sa ciljem razmene ideja i iskustava iz prakse.

U okviru muzičkog programa nastupiće bendovi Artan Lili, Koi Koi, Bolesna Štenad, Tapan i mnogi drugi.

U okviru ove konferencije namenjene profesionalcima koji rade u domenu kreativnih industrija iz: Srbije, Mađarske, Hrvatske, Nemačke,i drugih zemalja, publika će imati priliku da sluša predavanja i razgovore regionalnih i evropski lidera, između ostalih i Holgera Jan Šmita generalnog sekretara evropske festivalske asocijacije “YOUROPE“ (najvećeg udruženja evropskih festivala popularne muzike), Sare Gigante menadžerke Charm Musica, Marka Bone menadžera iz Budimpešte, Andrasa Bertu direktora marketinga u House of Music i International Ticketing Director Exit Festivala, Zorana Vulovića osnivača Arsenal Festa, Zlatane Pavlović (Lovefest), Vlade Janjića osnivača Apgrade festivala, Maje Cvetković iz benda E-Play, Branke Glavonjić, urednice emisije “Bunt” i Predraga Ivanovića (Odličan hrčak, programskog menadžera Elektropionir kluba i Anti Shopa).

Lista učesnika konferencije nije konačna i biće uskoro kompletirana i objavljena.

CON je deo međunarodnog projekta Rivers to Communities (R2C) koji zajedno organizuju Cinema City i Kultura Nova iz Srbije i Pro Progresione, DDTG i Grand Café iz Mađarske u okviru programa Intereg IPA CBC Srbija – Mađarska.

R2C povezuje dve države, veliki broj naroda i kultura sa ciljem boljeg razumevanja i “mekše” granice.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime