Sećate li se časne sestre koja je po-ki-da-la u italijanskom The Voiceu? Napustila je crkvu, konobariše i želi pevačku karijeru…

0
74
Kristina Skluči/Photo: YouTube screenshot

Časna sestra koja je postala pevačka zvezda posle pobede u italijanskoj verziji tv showa The Voice objavila je da je napustila crkvu i sada radi kao konobarica u Španiji.

Kristina Skuča šokirala je 2014. godine na audiciji žiri svojom izvedbom pjesme “No One” Ališe Kiz. Tada je članica žirija bila sada pokojna Rafaela Kara koja je posle njene izvedbe rekla “Nekoliko minuta nisam mogla da govorim“.

I Bon Skot bi se raspametio… Sedmogodišnji Hesus zakucao sa “Highway to Hell” u španskoj verziji The Voice

Kristina, poreklom sa Sicilije, u to vreme nalazila se u manastiru u Milanu, a pobedu je odnijela izvedbom hita “What a Feeling”, naslovne pesme iz filma “Flashdance”. Potom je objavila album na kojem je obradila Madoninu pesmu “Like a Virgin”. Ali, osam godina kasnije, Kristina Skuča se u nedelju pojavila u italijanskom talk showu u kojem je objavila da više nije časna sestra.

Odevena u crveni komplet i visoke potpetice, s piersingom u nosu i raspuštenom dugom crnom kosom, ova 34-godišnjakinja rekla je “vjerujem da treba da slušamo svoje srce. Promena je znak evolucije ali je to često zastrašujuće jer je lakše vezati se za neku sigurnost nego preispitati sebe”.

Možda je vreme da Queen otkači Lamebrta… Klinac od 10 godina oduvao kao Fredi Merkjuri u britanskom The Voice Kids

Dodala je da joj je u odluci da napuisti crkvu pomogao psiholog ali je rekla i kako nije odbacila veru. Ona još uvek želi da ostvari muzičku karijeru uz zaključak

– Odlučila sam da sledim svoje srce bez razmišljanja šta će ljudi reći.

Kristina Skluči/Photo: YouTube screenshot

Otkrila je da sada živi u Španiji gde radi kao konobarica.

U vreme kada je nastupala u showu The Voice u televizijskom studiju podržavale su je njene prijateljice časne sestre, ali je bila pod udarom kritike tradicionalnijeg dela crkve, naročito u vreme kada je objavila obradu pesme “Like a Virgin”.

– Kristina Scuča je dosegla veliku popularnost, zvali su je iz celog sveta, ali je bila i kritikovana, što ju je dovelo u stanje zbunjenosti. Napuštanje crkve bila je samo njena odluka, poslečestih nastupa na televiziji verovatno je izgubila kompas. Bila je mlada i pod velikim pritiskom – izjavio je izvor blizak crkvi.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime