E-play poziva fanove na druženje pred koncert u zemunskom Festu

0
156
Arsenal 2022 E-Play/Photo: AleX

Klub Fest će 10. decembra otvoriti svoja vrata za sve fanove sastava E-play koji žele da čuju hitove “Divan dan”, “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro”, ”Sloboda”…

Bend je naglasio da je ovo posebna prilika gde će fanovi pred koncert moći da priđu i da pričaju sa njima.

– Dogovorili smo se svi u bendu da dođemo malo ranije pre koncerta u klub Fest i želimo da poručimo publici da slobodno mogu da nam priđu pred koncert i da provedu neko vreme u druženju sa nama. Obično pred koncert nemamo vremena za to i sve se završi nekim brzim fotografisanjem sa fanovima, ali evo želeli bismo da ovaj put specijalno odvojimo vreme za to – izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Arsenal 2022, E-Play/Photo: AleX

Posle uspešne koncertne sezone play dolazi u zemunski klub Fest gde će 10. decembra održati jedan od intimnijih koncerata sa svojom publikom.

Igrom slučaja koncert pada na dan koji se širom sveta slavi kao međunarodni dan ljudskih prava pa će baš tim povodom E-play staviti akcenat na aktuelni album “Sloboda“, koji je po mišljenju mnogih relevantnih poznavalaca domaće rock scene, njihovo najzrelije i definitivno najbolje studijsko izdanje.

– Pre nekoliko dana smo prvi put u karijeri svirali koncert u Kosovskoj Mitrovici i energija sa publikom je bila neverovatna. Mnogi su nas uživo slušali prvi put u životu i baš zato atmosfera je bila nestvarna. Nismo želeli da se koncert završi to veče. Voleli bismo da probamo da nastavimo na tom talasu i da to ponovimo. Prva stanica koja sledi je koncert u Zrenjaninu 18.11. u Lion pubu, a zatim se vidimo i u Festu – izjavila je Maja Cvetković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime