A gde ćete vi narednog leta? Deveto izdanje Nektar OK Festa od 14. do 16. jula na Tjentištu

0
80

Poznati su datumi devetog po redu izdanja Nektar OK Festa, koji će se na dobro poznatoj lokaciji Tjentište/Nacionalni park Sutjeska održati 14/15/16 jula 2023. godine.

Gobac je to najbolje objasnio: OK Fest je balkanski Woodstock. sve je zeleno i svi su veseli…

Osim informacije o datumu održavanja narednog festivala, organizatori su predstavili i AFTERMOVIE NEKTAR OK FEST 2022 koji donosi fantastične kadrove sa ovogodišnje OK avanture.

– Zajedno se prijećamo najljepših trenutaka sa festivala, najbolje atmosfere, fenomenalnih nastupa, ali i donosimo utiske publike i izvođača. I ovoga puta, svi su saglasni u jednom, a to je da ovaj festival osim muzike, atmosfere, ljudi, posebnim čini samo mjesto na kom se održava, kako zbog nestvarne prirode, tako i same energije mesta, koje zbog dešavanja i prošlosti na njegovom tlu, predstavlja sinonim za slobodu.  I ovoga puta za fantastičan aftermovie, zaslužna je vrijedna ekipa prijatelja festivala, iz agencije MANIA – naveli su organizatori.

Nektar OK Fest/Photo Marko Ristic @zamrznutitonovi

U iščekivanju devete OK avanture, kroz aftermovie 2022. prisetili smo se najlepših trenutaka i atmosfere sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, a one koji nisu bili u prilici da ove godine uživaju na Tjentištu,  imaju novu priliku – da podsetimo, od 14. do 16. jula 2023.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime