Članovi bendova Judas Priest, Pantera i Rainbow članovi formirali supergrupu… zove se Elegant Weapons

0
158
Elegant Weapons, promo

Elegant Weapons novi je bend koji će se od iduće godine pojavljivati na sceni, a u kojem su se ujedinili članovi bendova Judas Priest, Pantera i Rainbow.

Članovi nove, uslovno rečeno supergrupe, su gitarista Riči Fokner i bubnjar Skot Trevis, dvojac iz Judas Priest, kojima se pridružuju basista Pantere Reks Braun i pevač Rainbowa i MSG Roni Romero.

Otvoreno pismo legendarnog pevača Ronija Romera: Nisam pretio bivšoj supruzi, sve je prljavi trik da se uništi moj imidž

Kako su rekli iz novoosnovanog benda, “Horns For A Halo”, njihov prvi album izlazi na proleće iduće godine, a svoj zvuk su opisali kao mešavinu Hendriksa, Priesta, Sabbatha, solo Ozija i Black Label Society – s teškim, zaraznim i melodičnim ritmovima.

Elegant Weapons su potpisali ugovor s Nuclear Blast Records za svoj prvi album, na šta je Fokner izjavio da je “uzbudljivo biti deo izdavačke kuće koja ima tako bogatu istoriju i nivo poštovanja među fanovima i u muzičkoj industriji”.

NEW METAL SUPERGROUP, “ELEGANT WEAPONS,” FEATURES MEMBERS OF JUDAS PRIEST, RAINBOW, AND PANTERA

Judging from its band…

Posted by Elegant Weapons Band on Tuesday, October 25, 2022

Koner iz Nuclear Blast Recordsa dodaje:

– Veliki sam fan svih uključenih muzičara, posebno Ričija. Kao zagriženi fan Priesta, uživao sam gledajući kako pomažem da se udahne novi život bendu i doprinese njihovoj neverovatnoj priči. Jedva čekam da fanovi čuju ovaj album i otkriju koliko je on slojevit.

Rob Halford se naljutio što Judas Priest neće biti “regularno” primljeni u Hall of Fame: Kako je mogao Black Sabbath?

Govoreći o tome kako se bend okupio, Fokner kaže:

– Uvek sam želeo da snimim album sa Skotom izvan Priesta. Dodati tome nepogrešivi ton i stav Reksaa Brauna nešto je posebno. Imati te momke kao ritam sekciju je san svakog gitariste. Šlag na torti bio je Roni Romero. Jedan od nove vrste sjajnih klasičnih vokala, Roni je pesmama doneo karakter i razmetljivost koja je odmah postala kultna, čineći ove pesme svojima.

Bend je otkrio i nekoliko naziva pesama s predstojećeg albuma, među kojima su “Ghost Of You”, “White Horse” i prvi po redu singl “Tony Iommi crossed with Alice in Chains”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime