Lord of the Dance u maju stižu na Tašmajdan

0
468
Oglasi

Popularni irski muzičko-plesni spektakl Lord of the Dance dolazi 24. maja sledeće godine u Beograd, na stadion Tašmajdan.

Scenski šou koji je osnovao 1995. irsko-američki plesač Majk Fletli posetio je više od 1.000 mesta širom sveta i videlo ga više od 60 miliona ljudi u 60 zemalja na svakom kontinentu, što ga čini jednom od najuspešnijih plesnih produkcija.

U Beograd je Lord of the Dance dolazio nekoliko puta u poslednjih desetak godina i uvek nailazio na sjajan prijem kod domaće publike.

LOTD
Lord of the Dance, vizual

Fletli je prilagodio originalni Lord of the Dance za nove generacije obožavalaca. Aktuelni šou sadrži više od 150.000 koraka, koji publiku magično uvode u vrtlog pokreta, plesa, umetničkog osvetljenja i pirotehnike.

Tu je i nova scena, kostimi, koreografija, kao i najsavremenija tehnika i svetlosni efekti. Na pozornici će se pojaviti 40 istaknutih mladih izvođača, uz novu muziku kompozitora Džerarda Fahija. Savremeni Lord of the Dance povezuje ono najbolje od tradicije sa uzbuđenjem koje donosi nova muzika i savremeni ples.

Majl Fletli ne skriva uzbuđenje uoči nove Lord of the Dance turneje, posle svega što je zadesilo planetu vezano za pandemiju korone:
– Osećam da je ovo najvažnija turneja u našoj istoriji. Povratak umetnosti je neverovatno bitan. Nadam se da će niz naših nastupa pomoći ljudima da se obnovi raspoloženje i vrati osmeh na njihova lica.

Ulaznice za muzičko-plesni šou Lord of the Dance na Tašmajdanu možete da kupite preko prodajne mreže Ticket Visiona kao i online na tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime