Šade snimila novi album u studiju kod Breda Pita…

0
408
Oglasi
Šade/Photo: press promo

Šade je snimila materijal za novi album u studiju Miraval u Francuskoj koji su nedavno renovirali i ponovno otvorili Bred Pit i producent Damijen Kvintard.

U intervjuu za Billboard Bred Pit i njegov poslovni partner i producent Kvintard ispričali su da je Šade često boravila u Studiju Miraval sve do obnove. Kvintard je pričao o Šade Adu, rekavši da je mogla da se oseti ljubav koju su ona i bend gajili prema Miraval Studiju.

On je dalje objasnio da je bend, koji je prethodno snimao u studiju tokom aktivnih godina u 2000-ima, jedan od bendova s ​​posebnom vezom s Miravalom koja se zapravo ne može objasniti.

PONOVO ŽIVI STUDIO U KOME SU SNIMALI PINK FLOYD, THE CURE, AC/DC, RAMMSTEIN… “KRIV” JE – BRED PIT

– Ostvarenje sna je videti kako se ovo mesto ponovno aktivira – naglasio je Kvintard. – Bili smo presrećni kada je stigla, i činjenicom da je upravo ona prva umetnica koja će ponovno snimati u studiju… Neki od sjajnih trenutaka u studiju su kada spojite prošlost s budućnošću.

Muzika stvorena tokom sessiona u studiju Miraval verovatno će biti i veliki povratak Šade Adu i prvi novi materijal od singla “Flower of the Universe” iz 2018.  koji se pojavio na soundtracku filma “Ave DuVernay A Wrinkle in Time”. Njen poslednji studijski album bio je “Soldier of Love” iz 2010. godine.

ŠADE JE, PROSTO, DRUGAČIJA: NISAM PROIZVOD INDUSTRIJE, SNIMAM PESME SAMO KADA IMAM NEŠTO DA KAŽEM…

Šade je bila jedna od mnogih izvođača koji su često posećivali Miraval Studios pre nego što su imanje kupili Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli 2011. Pink Floyd “The Wall” i The Cure “Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me” su albumi koji su snimljeni u ovom studiju, koji je takođe ugostio izvođače kao što su AC/DC, Kortni Lav, Sting, Wham! i mnogi drugi.

Bred Pit i Kvintard su preuzeli studio i u potpunosti ga obnovili što je ujedno  i kraj mirovanja tog legendarnog studija posle punih 20 godina pauze.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime