“Twin Peaks sreće Srećne ljude” 16. oktobra u KC Grad uz bendove 21 Vek, Pardon My French i Dodola

0
108
Photo: Promo

Zamislite “Twin Peaks sreće Srećne ljude” koncertno veče koje se dogodi jednom i nikada više.

Veče sa hedlajnerom koji svuda gde svira začara sve i to uz horsko pevanje, trans i osećaj da ste gledali i slušali nešto veliko.

Sa domaćom podrškom koja je nova, lepa i drugačija i koja samo što je počela sa live nastupima. I na sve to, lajnap zaokružuje jedna posebna multimedijalna umetnica, čiji nastupi su neponovljivi i emotivni.

E, takvo veče vas očekuje u KC Grad u nedelju 16. oktobra, a za vas će da sviraju makedonski 21 Vek iz Skoplja, francusko-srpski bend Pardon My French i Dodola, Amerikanka koja živi i radi u Beogradu više od 15 godina.

21 Vek je bend iz Skopja, a sastoji se od tri već poznata lica makedonske underground scene okupljena oko benda Bernays Propaganda – Vaska Atanasovskog na vokalu, Radeta Jordanovskog na basu i Denija Krsteva na gitari i pratećim vokalima (ХАХАХА, FxPxOx i My Tear).

21 Vek do sada je objavio tri albuma i mnoštvo genijalnih singlova.

Pardon My French/Photo: press promo

Pardon my french je francusko-srpski alternativni rock bend iz Beograda. Njihovu muziku je možda najlakše opisati rečima da noise-rock violina vodi dijalog s gitarom koja oscilira između ritma i basa, uz posebno efektan set bubnjeva.

Ono što se događa na sceni prilično je maglovito, ali to je verovatno zbog francuskih uticaja.

Dodola je Kejti Voznički, autsajder multimedialna umetnica rođena u Klivlendu koja živi i radi u Beogradu od 2007. godine.

Dodola je kantaurski art-pop. Twin Peaks + Kejt Buš + T.L.C. + Devo. Pesme su emotivne, zarazne i često melonkolične, sa toplim analognim sintovima i njenim jedinstvenim glasom.

Ulaznice će se prodavati na dan koncerta na ulazu u klub po ceni od 600 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime