San koji mi se ne priviđa… Goran Jović objavio drugi studijski album

0
79
Goran Jović/Photo: Brian Rašić

Od petka, 7. oktobra u prodaji je drugi studijski album Gorana Jovića koji nosi naziv “San koji mi se ne priviđa”.

Ovaj album sa 12 pesama objavljen je u izdanju Fidboxa, u formatu LP ploče, CD-a i audio kasete, a može se nabaviti i preko svih relevantnih digitalnih platformi (Spotify, Deezer, YouTube, Tidal, iTunes, YouTube Music, Amazon Music…).

Posle uspešna prva dva singla za pesme “Bebo” i “Spas tražim u rokenrolu”, 7. oktobra tačno u podne premijerno je emitovan video spot trećeg singla sa ovog albuma za pesmu “Kafa s tobom”.

Goran Jović – San koji mi se ne priviđa, cover

Goran Jović rođen je 1972. godine u Beogradu i glavni i odgovorni urednik je izdavačke kuće ’’Fidbox’’ (www.fidbox.rs), kao i predsednik muzičke asocijacije ’’Rok Energija’’.

Bio je član rok grupe Beverli Hils od 1993, do 1996. godine i sa njima je objavio izdanje “Fruška Gora pobediti mora!”, pre nego što je započeo solo karijeru. Do sada je u samostalnoj karijeri objavio izdanja “Sve je ona meni” (promo CD singl, 2010). “Dani Ljubavi” (LP/CD, Long Play, 2011), “Bebo / Kad dođe ljubav tu pameti nema” (CD singl, Fidbox, 2019) i sada “San koji mi se ne priviđa” (LP/CD/MC, Fidbox, 2022).

Pogledajte video spot za pesmu “Kafa s tobom”:

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime