Kvari im biznis od 500 miliona dolara… Rodžer Voters ugrožava prodaju kataloga Pink Floyda svojim komentarima o Ukrajini i Izraelu

0
55
Rodžer Voters/Photo: YouTube screenshot

Pink Floyd navodno traži kupca za prava na svoj katalog za pola milijarde dolara ali, kako javlja Variety, komentari suosnivača Rodžera Votersa u nedavnom intervjuu za Rolling Stone mogli bi da ih koštaju dogovora.

Financial Times je u avgustu izvestio da bi katalog Pink Floyda mogao da dosegne cenu od čak 500 miliona dolara, a kao potencijalni kupci navođeni su Sony Music, Warner Music, BMG i Primary Wave, kao i Hipgnosis Song Management, muzički investicioni fond koji je stekao prava na kataloge izvođača u rasponu od Nila Janga do Džastina Timberlejka. Među ostalim izvođačima koji su prodali svoja prava za stotine miliona dolara su Bob Dilan, Bruse Springstin i Stivi Niks.

RODŽER VOTERS OBJAVIO OTVORENO PISMO OLENI ZELENSKOJ

VOTERS PISAO PUTINU: ZNAM, ZNAM DA SAD I NATO NAPADAJU DRUGE SUVERENE ZEMLJE BEZ OKLEVANJA, ALI TO NE ZNAČI DA I VI TREBA TO DA RADITE…

Iako potencijalni ugovor navodno ne bi pokrivao objavljivanje pesama Pink Floyda, prava na ime i izgled b(r)enda bila bi uključena, što bi kupcu bilo izrazito primamljivo. Međutim, Variety izveštava da su Votesovi komentari “ohladili” najmanje jednog potencijalnog kupca, dok će drugi verovatno preispitati svoje stavove i svakako pokušati da spuste cenu kataloga.

INTERVJU RODŽERA VORTERSA ZA CNN O KOME SE PRIČA: BAJDEN JE RATNI ZLOČINAC, AMERIKA JE KRIVA ZA RAT U UKRAJINI…

Voters je u intervjuu proširio svoje teorije o ruskoj ničim izazvanoj invaziji na Ukrajinu iznoseći brojne “divlje” optužbe. Uz tvrdnju da je “na spisku za ubijanje koji podržava ukrajinska vlada”, nazvao je dokaze o ruskim ratnim zločinima lažima ​zasnovanim na zapadnoj propagandi. Kad su ga pitali o njegovim stavovima o Izraelu, Voters je odgovorio osporavanjem definicije antisemitizma i prebacivanjem krivice na Jevreje u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD za postupke Izraela.

HL/Izvor: ravnododna.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime