Jurica Pađen & Aerodrom novim singlom upozoravaju na – “Varku oko nas”

0
77
Aerodrom/ Photo: Beer Fest

Iako se na sceni etablirao još osamdesetih godina prošlog veka, Aerodrom nije prestao da isporučujei hitove koji, bez obzira na promene muzičkih trendova, pronalaze put do publike i do radijskog i televizijskog etra.

“Varka oko nas” jedna je od 13 pesama koje su našle mjesto na novom studijskom izdanju grupe “Dnevni rituali”, a zaživela je u obliku sjajnog spota za koji režiju potpisuje Tin Majnarić.

“Ulogu u spotu ima i jedna od najboljih hrvatskih modnih kreatorki Lana Puljić, u sopstvenoj kreaciji. Muziku i tekst potpisuje Jurica Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend. U tekstu prožetom simbolikom bend poručuje kako ništa nije onako kako nam se čini na prvu”, objašnjeno je u saopštenju.

KAD AKO NE SAD… JURICA PAĐEN & AERODROM OBJAVILI NOVI SINGL I SPOT “ŽIVJETI SVOJ SAN”

– Zanimljivo je napomenuti da je moj prijatelj Saša Antić preslušavao album “Dnevni rituali” i tokom preslušavanja mu se odmah na prvu svidela “Varka oko nas”. Nagovarao me da za to snimimo i spot, a tada mi je kliknulo da je u pravu i da bi bilo šteta da ovakva pesma ne dobije odgovarajući spot – rekao je Jurica Pađen.

Poglčedajte spot za pesmu “Varka oko nas”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime