Promocije knjige “1001 rock biser“ u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu

0
77
Rambo Amadeus/ Photo: Promo

Promocije knjige “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“, uz prisustvo autora Josipa Dujmovića, biće održane u toku oktobra u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu.

Novosadska promocija zakazana je za 12. oktobar u 19:00 u SKCNS Fabrici. Na promociji će govoriti autor Josip Dujmović, legendarni novinar Bogica Mijatović, radio voditelj Puniša Zeljković Billy King, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović kao i vlasnik i direktor Multimedia Books Rodoljub Stojanović.

1001 rock biser/ Photo: Promo

Promocija u Beogradu biće održana dan kasnije, 13. oktobra u 18:00 u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Pored autora, na promociji će govoriti slikar i novinar David Vartabedijan, legendarni radio voditelj Vlada Janković Džet, Srđan Stojanović i Rodoljub Stojanović.

U Kragujevcu će 14. oktobra od 19:00 u Galeriji Narodne biblioteke “Vuk Karadžić” (Dr Zorana Đinđića 10/6) osim knjige “1001 Rock biser“ biti predstavljena i knjiga Vladana Vanje Stanojevića “Kako se Krem istopio“ (Multimedia Books 2021).

Na promociji će govoriti autori knjiga Josip Dujmović i Vladan Vanja Stanojević, muzički novinar Vlada Paunović,  organizator i kulturni radnik iz Kragujevca Vladimir Burković Frizbi, kao i Srđan Stojanović.

Kako se Krem istopio/ Photo: Promo

Knjiga legendarnog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića pod naslovom “1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ objavljena je u izdanju Multimedia Books iz Beograda.

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene. Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime