Dodirni me… poručuje u novoj pesmi i spotu alterantivni elektro-pop duo GRRLL

0
224
Oglasi
GRRLL Dodirni me, promo

Alternativni elektro-pop duo GRRLL, koji čine Melita Bursać i Adnan Seferović, objavili su novi, četvrti po redu, singl i muzički video pod nazivom “Dodirni me”.

Muziku, tekst i produkciju pesme realizovali su zajedno Melita Bursać i Adnan Seferović. miks i mastering je uradio Bojan Slačala iz benda Artan Lili, Stuttgart Online i Bravo momci.

GRRLL Dodirni me, promo

Muzički video je snimljen u Prijedoru, u realizaciji Mladena Marijanovića (montaža) Zorana Pilipovića (kamera) i Duška Krkovića zaduženog (rasveta), a šminku je radila Edina Redžić. Melita Bursać potpisuje kompletnu produkciju.

– Pesma je inspirisana nametnutom izolacijom čoveka od čoveka sa jedne strane, a sa druge iskonskom potrebom čoveka da voli, da bude voljen i pripada nekom. Posebno mi je drago što smo muzički video snimili u Prijedoru, u gradu na reci Sani, koji smo želeli što adekvatnije da predstavimo. Za reku Sanu sam posebno emotivno vezana, jer me za nju vežu neke lepe uspomene. Uvek joj se rado vraćam. Što se tiče samog snimanja spota, entuzijazam cele ekipe koja je bila uključena u proces je presudio da na kraju imamo proizvod na koji svi možemo da budemo ponosni. Nadam se da će se i publici svideti – kaže Melita.

Alternativni elektro-pop duo GRRLL je do sada samostalno objavio četiri sukcesivna audio singla i svaki od njih je propraćen muzičkim videom. Svi su dostupni na zvaničnom GRRLL YouTube kanalu, kao i za preuzimanje ili streamovanje audio snimaka na svim muzičkim internet platformama, kao što su Spotify, Bandcamp, Apple music, Amazon music, Deezer, Tidal, itd.

Pogledajte spot za “Dodirni me”:

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime