Pogledajte prvi trejler dokumentarne serije o producentu i ubici Filu Spektoru

0
44
Fil Spektir/Photo: Sky promo

Showtime i Sky objavili su prvi trejler za dokumentarnu seriju u četiri dela “Specotr” koja se bavi pričom vezanom za pokojnog muzičkog producenta i osuđenog ubicu Fila Spektora.

Prvi put najavljena još u avgustu, četverodelna serija pretežno će se fokusirati na njegovu umešanost u ubistvo glumice Lane Klarkson, zbog čega je osuđen 2009. godine. Serija sadrži arhivske snimke samog Spektora, koji između ostalog tvrdi da nije imao nikakve veze sa smrću Lane Klarkson, kao i nedavno snimljenim intervjuima s osobama bliskim i njemu i Lani.

“VAGNER ROKENROLA”, TAJKUN, GENIJE I UBICA… SVE ŠTO NISTE ZNALI O FILU SPEKTORU

U trejleru se pojavljuju osobe koje tvrde kako nije voleo da bude sam  i imao je problema s napuštanjem, dok jedna druga osoba tvrdi da je Spektor uživao da dovodi ljude u svoj dom i zaključava ih unutra.

Ovu dokumentarnu seriju u četiri nastavka režirali su  Šina M. Džojs i Don Argot, a producirala Dženet Ginsburg. U službenom opisu serije “Spector” stoji:

“Kroz objektiv ovog notornog zločina i histeričnog medijskog cirkusa koji je usledio, ova velika četverodelna dokumentarna serija otkriva slojeve kako bi ispričala priču i o Lani Klarkson i o čoveku koji je osuđen za njeno ubistvo”.

Spektor je preminuo 16. januara 2021. godine u 81. godini, zarazivši se virusom COVID-19 dok je služio zatvorsku kaznu zbog ubistva Lane Klarkson.

ČUVENI PRODUCENT FIL SPEKTOR UMRO U ZATVORU U 81. GODINI

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime