Ako se dopao Igiju Popu, dopašće se i vama “Live At Rock Starci“, novi album Detroit Groove Ganga

0
43
Live At Rock Starci, cover/ Photo: Promo

Detroit Groove Gang objavio je album “Live At Rock Starci“. Radi se o snimku njihovog furioznog seta odsviranog 22. jula ove godine na festivalu Rock Starci.

Bend je na pozornicu izašao u dva ujutro kad se broj onih koji su ostali u publici mogao da nabroji na prste, ali je pokazao snagu, strast i energiju.

Za razliku od prošlog live albuma “Gotta Feel Live“ koji je snimljen u detroitskoj Vintage Industrial Areni pred skoro 32 000 ljudi, Detroit Groove Gang ovim izdanjem pokazuje da je uvek isti i da se uvek jednako daje – da ostavlja srce na “terenu”.

Osetili su to i recenzenti vodećih svetskih muzičkih časopisa i portala, dajući ovom izdanju najviše ocene:  5 zvezdica u Rolling Stoneu, The Guardianu, The Timesu i peticu u časopisu Mojo.

Igi Pop na svom profilu je podelio ovaj album, a Viagra Boys ekipu Detroit Groove Ganga  žele kao predgrupu na sledećoj evropskoj turneji.

Koncert su snimili Richie Sombrero, dugogodišnji prijatelj i suosnivač bande i Tomislav Babić. Produkciju izdanja potpisuje Detroit Groove Gang, a za likovno ređenje covera zaslužan je gospodin Dan Marino Jr.

Detroit Groove Gang nestrpljivo očekuje nove koncertne aktivnosti, a “Live At Rock Starci“ možete slušati i preuzeti na svim relevantnim digitalnim platformama: Bandcamp, Soundcloud, YouTube, Deezer, Apple Music i Spotify.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime