Changeover Festival Belgrade… Novi internacionalni festival na 8 lokacija i sa više od 50 izvođača iz cele Evrope

0
63
Photo: Promo

Changeover Belgrade, novi internacionalni multižanrovski muzički festival, biće održan od 6. do 8. oktobra 2022. na osam različitih lokacija u centru Beograda.

Na feastivalu će da učestvuje oko 50 izvođača i bendova, podeljenih u 17 zasebnih događaja, i više od 30 profesionalaca iz sveta muzike u edukativnom delu festivala.

Edukativni program festivala u formi otvorenog dijaloga biće organizovan sa ciljem da postane novo mesto susreta muzičara i stručnjaka muzičke industrije iz cele Evrope: od menadžera lejblova i buking agenata, preko distributera, promotera događaja, novinari, pa sve do predstavnika klubova.

Zasebni muzički događaji biće koncipirani na osnovu jedinstvene muzičke ideje koja će u svakom od prostora doći do najboljeg izražaja, bilo da je u pitanju eksperimentalna muzika, elektronika ili pank.

Dom omladine, Kulturni centar Grad, Drugstore, DIM, Elektropionir, 20/44, Kvaka 22 i Polet biće lokacije održavanja Changeovera koji se programski fokusira na eksperimentisanje s muzikom, a može i sam, na neki način, biti nazvan “eksperimentalnim”.

Lajnap festivala nastoji da predstavi mlade, neotkrivene i ambicione predstavnike multikulturalnog evropskog kreativnog miljea – od tropikalija do krautroka, od hladnog talasa do uvrnutih indi žanrova i svim varijacijama između, a više od 30 najavljenih izvođača dolaze iz Engleske, Norveške, istočne Evrope i sa Balkana.

U goste nam stižu: Bendik Giske (NO), Opus Kink (UK), Marina Herlop (ES), SIKSA (PL), Dollkraut (NL), Deep Glaze (HU), ŽEN (HR), Otchim (FR), sinks (CZ), ShiShi (LT), Duo Ruut (EE), Yus Yus (RS), SEINE (HR), Pantaloons (SI), Inturist (RU), YÖU (MK), Gnoomes (RU), Mart Avi (EE), STADT (UA),  Elizabete Balčus (LV), Etceteral (SI), Svojat (SI), Turbo Trans Turisti (RS), Aviary (HU), Džezbollah (RS), TDK (BG), Testet ölt (RS), The OMY (RU), Nokti (HR), Anton Ripatti & Babakaband (RU) i Sonic Death (RU).

Full Pass i Delegate Pass ulaznice omogućiće vam pristup svim muzičkim događajima tokom 3 dana trajanja festivala (Full Pass) kao i edukativnom programu (Delegate Pass), a u ponudi su i ulaznice za pojedinačne dane festivala.

Ulaznice su dostupne za kupovinu putem: TicketsCloud u evrima, Tickets.rs u dinarima i Resident Advisor u evrima.

Otvorena je i mogućnost (za strane i za domaće delegate) da se prijave za učešće na festivalu popunjavanjem obrasca na ovom linku. Rok za prijavu je do 25. septembra.

Sadržaj edukativnog programa kao i lokacije biće objavljeni uskoro.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime