Home»Muzika»Od Cavern kluba do krova Apple-a… The Bestbeat 5. oktobra u MTS dvorani sa orkestrom Muzikon  

Od Cavern kluba do krova Apple-a… The Bestbeat 5. oktobra u MTS dvorani sa orkestrom Muzikon  

4
Shares
Pinterest Google+
The Bestbeat/Photo; mts dvorana promo

Koncertom u beogradskoj MTS dvorani 5. oktobra, zakazanom na šezdesetogodišnjicu izdavanja prvog Beatles singla, “Love me do”, beogradski The Bestbeat će publiku provesti kroz pesme iz kompletne karijere poznatih “liverpulskih buba”.

Od ranih dana Cavern kluba (u kome su, inače, Bestbeatovci nastupili više puta), pa sve do pesama sa poslednjeg Beatles nastupa na krovu zgrade Apple. Ovaj koncert će biti poseban po tome što će grupa po prvi put u karijeri izvoditi pesme u pratnji orkestra, u originalnim aranžmanima,  baš kako ih je zamislio peti Beatles – ser Džordž Martin.

The Bestbeat/Photo; mts dvorana promo

Publici obećavaju “Strawberry fields”, “Penny Lane”, “Something”, “She Loves you”, “Twist and Shout” i ostale nezaboravne hitove čupavaca iz Liverpula.

MALA ŠKOLA BONTONA… KLINCI UZ THE BESTBEAT NA KOLARCU UČILI KAKO SE SLUŠAJU BITLSI

Kako kaže Damjan Dašić (Ser Pol Makartni), bend se raduje svirci u rodnom gradu:

– Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo posle četiri godine, ponovo svirati pravi celovečernji koncert u rodnom gradu. A u MTS dvorani smo nastupali pre tačno deset godina! Ovim koncertom, pored jubileja od izlaska prvog singla Beatlesa, naš bend obeležava i punih 17 godina otkako smo na sceni, a za dužinu našeg staža najzaslužnija je publika koja nas na ovakvim nastupima zdušno prati. Posebno nam je drago što će nam se na sceni pridružiti orkestar “Muzikon”, jer u ovakvoj kombinaciji do sada nismo nastupali, a istini za volju, nisu ni Beatles. Dakle, očekuje nas nešto drugačiji koncert nego inače. U poslednjih godinu dana, otkako je ponovo živnula koncertna aktivnost dosta smo putovali po Evropi i srećni smo što pred nama i dalje postoje izazovi da se bavimo izvođenjem pesama najpopularnijeg benda 20 veka. Vidimo se u MTS dvorani 5. oktobra – poručio je Dašić.

 

Previous post

Odabrani bendovi koji će 30. septembra nastupiti na manifestaciji Liman zove

Next post

Tejlor Svift proglašena za tekstopisca decenije u izboru Nashville Songwriters Association International

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.