Home»Film»Sve u šta sam verovala, bila je laž… Objavljen trejler za dokumentarac o Šinejd O’Konor “Nothing Compares”

Sve u šta sam verovala, bila je laž… Objavljen trejler za dokumentarac o Šinejd O’Konor “Nothing Compares”

6
Shares
Pinterest Google+
Šinejd O’Konor/Photo: facebook@Sinéad O’Connor

Showtime je objavio trejler za “Nothing Compares”, dokumentarac o usponu Šinejd O’Konor.

Na snimku pevačica kaže da nikada nije želela da postane pop zvezda uprkos svetskom uspehu pesme “Nothing Compares 2 U” i objašnjava svoj način razmišljanja u kontroverznom nastupu na “Saturday Night Live” 1992. u kojem je protestovala protiv seksualnog zlostavljanja dece u Katoličkoj crkvi pocepavši fotografiju pape Jovana Pavla II.

ŠINEJD O’KONOR U BOLNICI POSLE SMRTI SINA: SVE ŠTO DOTAKNEM UNIŠTIM, NEMA SMISLA ŽIVETI BEZ NJEGA…

– Naišla sam na članak o porodicama koje su pokušavale da podnesu tužbe protiv crkve zbog seksualnog zlostavljanja, a bile su ućutkane – priseća se O’Konor u trejileru. – Uglavnom, sve u šta sam verovala bila je laž – kaže i dodaje:  – Posao umetnika ponekad je da započne razgovore o teškim temama. Umetnost tome služi… Pokušali su da me sahrane. Nisu shvatili da sam seme.

ŠINEJD O’KONOR ZA NEW YORK TIMES: ZVALI SU ME LUDOM KUČKOM, ALI U SVEMU SAM BILA U PRAVU, POSEBNO KAD SAM CEPALA FOTOGRAFIJU PAPE

Dokumentarac u režiji Ketrin Ferguson koristi arhivske snimke, muzičke video zapise i nastupe uživo kako bi istražio život i karijeru O’Konor od 1987. do 1993. godine. Kao što se vidi u trejleru, i sama O’Konor u novom intervjuu razmišlja o tom periodu iz današnje perspektive. Film će biti dostupan za streaming i na zahtev od 30. septembra, pre premijere u eteru na Showtimeu 2. oktobra.

Pogledajte trejler:

Previous post

Stiže strip u čast Olivije Njutn-Džon... priča o uspehu, slavi i borbi za život  

Next post

Iznenađenje na YouTube kanalu Brejkersa... Cane i ekipa remasterizovali sve svoje video spotove i TV nastupe povodom 40 godina benda

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.