Home»Film»Potvrđeno simanje nastavka “Konstantina”… sa Kijanuom Rivsom, naravno

Potvrđeno simanje nastavka “Konstantina”… sa Kijanuom Rivsom, naravno

5
Shares
Pinterest Google+
Constantine, promo

Potvrđeno je snimanje nastavak paranormalnog trilera “Konstantin” (Constantine) iz 2005., s Kijanuom Rivsom i Frensisom Lorensom kao režiserom.

Kultni film reditelja Lorensa objavljen je pre 17 godina i prati Džona Konstantina (Rivs) koji se bavi egzorcizmom opsednutih i putuje između Zemlje i pakla tražeći spas od večnog prokletstva zbog pokušaja samoubistva u mladosti.

KRALJ, I GOTOVO… KIJANU RIVS OPET DOKAZAO DA SU NAJVEĆI UJEDNO I NAJNORMALNIJI

Kako je premeno Deadline, nastavak je sada dobio zeleno svetlo, Akiva Goldsman će napisati scenario i producirati film, a J.J. Abrams i Hana Mingela također će pomoći u produkciji. Još uvek nisu otkriveni nikakvi detalji u vezi s datumom izlaska, naslovom nastavka ili ostalim glumcima.

ŠTA POVEZUJE KIJANU RIVSA, LU RIDA I JOY DIVISION…? I JOŠ NEKOLIKO STVARI KOJE NISTE ZNALI O ZVEZDI “MATRIXA”

Između dva filmska nastavaka, na NBC-u je od 24. oktobra 2014. do 13. februara 2015. emitovana je i televizijska serija “Constantine” koju su razvili Danijel Kerone i Dejvid S. Gojer, a sledila je i animirana serija pod nazivom “Constantine: City Of Demons” objavljena kao pet zasebnih epizoda 2018. godine.

Previous post

Iznenađenje na YouTube kanalu Brejkersa... Cane i ekipa remasterizovali sve svoje video spotove i TV nastupe povodom 40 godina benda

Next post

20 godina bez Magi, "crne princeze" ex-YU rokenrola...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.