Home»Film»Već se snima filmska adaptacija romana Stivena Kinga “Fairy Tale”, objavljenog pre samo – 10 dana

Već se snima filmska adaptacija romana Stivena Kinga “Fairy Tale”, objavljenog pre samo – 10 dana

5
Shares
Pinterest Google+
Stiven King – Fairy Tale, cover/Simon & Schuster

Pomama za filmskim adaptacijama romana majstora horora Stivena Kinga u poslednje vreme je ogromna, ali sada je došla do te mere da reditelj Pol Gringras već ekranizuje najnoviju Kingovu knjigu “Fairy Tale” koja je objavljena pre samo – deset dana.

U isto vreme objavljen je i trejler za predstojeći Netflixov film “Telefon gospodina Harigana”, zasnovan na noveli iz Kingove zbirke “If It Bleeds”.

STIVEN KING PRIZNAO: OVAJ FILM NISAM MOGAO DA ODGLEDAM DO KRAJA, IZAŠAO SAM IZ BIOSKOPA…

Službena stranica izdavača Simon & Schuster Kingovu novu knjigu opisuje kao “očaravajući roman o sedamnaestogodišnjaku koji nasleđuje ključeve paralelnog sveta u kojem su dobro i zlo u ratu”.

Gringrasov poslednji film, “News of the World”, upario ga je s njegovim starim saradnikom iz “Kapetana Filipsa”, Tomom Henksom, a vestern je zaradio nominacije za Oskar za najbolju kinematografiju, originalnu muziku, scenografiju i zvuk. Pre toga je režirao “Džejsona Borna” i “22. jul”, koji su označili povratak vrsti filmova kakve je snimao sredinom 2000-ih s “The Bourne Supremacy” i “United 93”.

STIVEN KING ODABRAO PET NAJBOLJIH ROMANA – STIVENA KINGA

King i Gringras potvrdili su vest o adaptaciji, pri čemu je King rekao:

– Obožavalac sam Pola Grinfrasaa i mislim da je on sjajan izbor za ovaj film – a Greengrass je rekao: – ‘Fairy Tale’ je genijalno delo. Klasična pustolovna priča i uznemirujuća savremena alegorija.

Previous post

Foo Fighters najavili novi album najvećih hitova posle 13 godina

Next post

Sex Pistols se opet svađaju... Džoni Roten optužio ostale da hoće da zarade na kraljičinoj smrti

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.