Home»Film»Predstavljen prvi foršpan za igrani film o Vitni Hjuston “I Wanna Dance With Somebody”

Predstavljen prvi foršpan za igrani film o Vitni Hjuston “I Wanna Dance With Somebody”

4
Shares
Pinterest Google+
Naomi Ejki kao Vitni Hjuston/Ohoto; Tristar Pictures promo

Objavljen je foršpan za igrani film o životu Vitni Hjuston “I Wanna Dance With Somebody” u kome glavnu ulogu ima Naomi Ejki dok scenario potpisuje Entoni Mekarten, zaslužan za film “Bohemian Rhapsody”.

Uz Naomi Ejki u ulozi Vitni Hjuston, igraju Stenli Tuči, Tamara Tuni, Ešton Sanders i Klark Piters. U opisu ovog filma je navedeno: “Film je portret kompleksne i višeslojne žene neverovatnog glasa. Od devojke iz hora u Nju Džersiju, do jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih muzičkih umetnica svih vremena. Publika će imati priliku da vidi inspirativno, dirljivo i emotivno putovanje kroz njen život pre uspeha i karijeru, uz zapanjujuće izvođenje najomiljenijih hitova Vitni Hjuston kakve još niko nije čuo.”

SNIMA SE NOVA VERZIJA FILMA “TELOHRANITELJ”… KO ĆE ZAMENITI VITNI HJUSTON I KEVINA KOSTNERA?

Naomi Ejki se nedavno u intervjuu za NME prisetila svoje audicije za ulogu Vitni Hjuston.

– Sećam se da su mi rekli za audiciju, otprilike u vreme kada smo snimali film “The Score”. U tom trenutku sam bila sa Vilom Poulterom, sa kojim sam snimala film “The Score”, i rekla sam: “To je ludo! Nema šanse da se to dogodi. Nisam čak ni sigurna da li treba da pokušam.” A onda se, gle čuda, to ipak dogodilo. Imala sam prilično veliku tremu da pevam pred ljudima. Uvek me čini nervoznom kad nisam na pozornici gde ne mogu nikoga da vidim. Dakle, to što sam morala puno da pevam pred momcima pripremilo me je za stvari koje sam morala da radim u filmu “I Wanna Dance With Somebody”.

DROGA JE UZELA SVE ŠTO SAM VOLEO… BOBI BRAUN PROGOVORIO O SMRTI SINA BOBIJA JUNIORA, ĆERKE BOBI KRISTINE I SVOJE NAJVEĆE LJUBAVI VITNI HJUSTON

Biografski film režirala je Kejsi Lemons, a scenario je napisao Entoni Mekarten, zaslužan za film “Bohemian Rhapsody”. Film “I Wanna Dance With Somebody” stiže u bioskope 26. decembra.

Previous post

M.O.R.T dolazi 8. oktobra u novosadsku Gerilu

Next post

Atheist Rap specijalni gosti na koncertu Hladnog piva u Belekspo centru

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.