Home»Film»Bred Pit, Džordž Kluni i Met Dejmon ponovo na okupu, snima se novi nastavak “Ocean’s” franšize

Bred Pit, Džordž Kluni i Met Dejmon ponovo na okupu, snima se novi nastavak “Ocean’s” franšize

5
Shares
Pinterest Google+
Met Dejmon, Džordž Kluni i Bred Pit/Photo: screenshot

Bred Pit, Džordž Kluni i Met Dejmon naći će se zajedno u najnovijem nastavku “Ocean’s” avanture, tačno 15 godina posle poslednjeg dela iz ove poznate franšize.

Prvobitno je najavljeno da će “Ocean’s Thirteen”, objavljen 2007. godine, biti poslednji u franšizi, prema rečima režisera Stivena Soderberga.

LEGENDA KAŽE… “SOUTH PARK” DANAS MOŽDA NE BI POSTOJAO DA NIJE BILO – DŽORDŽA KLUNIJA

Naime, izuzetak je bio “Ocean’s Eight”, objavljen 2018. godine, ali ga je tada vodio drugi kreativni tim, a Soderberg je te godine ponovio da neće učestvovati u snimanju još jednog “Ocean’s” silma. Ipak…

– Franšiza je veoma popularna i briljantna priča je bila prilika koju je bilo previše dobro da je propustite – najavili su organizatori.

Prvi film, “Ocean’s  Eleven”, objavljen je 2001. godine i postao je trenutno i izuzetno popularan ulazak u žanr filma o pljački.

Nastavak, “Ocean’s Tvelve”, koji je takođe režirao Soderberg, objavljen je 2004. godine, dok je drugi nastavak, “Ocean’s Thirteen”, stigao  2007. godine i dovršio je Soderbergovu trilogiju sa superzvezdama.

Previous post

Šumski predstavili "vilenjački" spot za pesmu "Samo stvari" i album "Kolobari"

Next post

Osvajači najavili koncert u MTS dvorani uz specijalne goste - Kikija Lesendrića, Zeleta Lipovaču i Zorana Milanovića (Smak)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.