Home»Muzika»Atheist Rap specijalni gosti na koncertu Hladnog piva u Belekspo centru

Atheist Rap specijalni gosti na koncertu Hladnog piva u Belekspo centru

5
Shares
Pinterest Google+
Moto Fest 2022 – Atheist Rap/Photo: AleX

Novosadski bend Atheist Rap zasviraće, kao specijalni gosti, 15. oktobra u beogradskom Belekspo centru, na koncertu gde će se Mile Kekin i ekipa na duži vremenski period oprostiti od publike u Srbiji. Spoj Piva i Ateista na beogradskom koncertu predstavlja krunu njihove dugogodišnje saradnje i prijateljstva.

ŽIVI SPORO, UMRI STAR… ATHEIST RAP PREDSTAVILI NOVU PESMU I OKRENULI NAOPAKO STARU ROKERSKU MANTRU

Publika će, nesumnjivo, uz hitove Ateista “Wartburg limuzina”, “Godina kulture”, “Fatamorgana”, “Dr Pop” i druge uživati kao i uz hitove Hladnog piva.

Hladno pivo, OK Fest 2021/Photo: AleX

Zagrebački bend, jedan od regionalno najpopularnijih već više decenija, nastupiće u Belekspo centru u sklopu serije koncerata koji najavljuju višegodišnju pauzu u radu grupe.

Mile Kekin će se u budućnosti okrenuti solo karijeri, a ostatak benda projektu Guerilla Mainstream.  Kekin kaže da se dobro seća prve beogradske svirke Hladnog piva, 2001. u bašti Studentskog kulturnog centra:

– Nije tad bilo društvenih mreža, pa ni načina da saznamo kako stojimo u Srbiji. Tada su oko SKC-a još uvek bili preprodavci sa piratskiim diskovima. Pre tonske probe motali smo se oko štandova i od vrednih pirata saznali da se naša kompilacija, koju sam, usput, tada prvi put video, odlično prodaje. To me je malo umirilo. Razmišljao sam – ako je tako, valjda će doći ljudi i bio sam u pravu. Koncert je bio za pamćenje, bilo mi je nadrealno da vidim toliko Beograđana koji pevaju sa nama “Zakaj se tak oblačiš” i “Bačkizagre stuhpa šeja”. 

POSLEDNJA TURA HLADNOG PIVA 15. OKTOBRA U BELEKSPO CENTRU

Posle toga su, kako kaže, odsvirali još dosta beogradskih koncerata, “upoznali grad, mnogo dragih ljudi, odlične kafane, restorane i fast-fudove gde možeš u cik zore da pojedeš dobro i tako umanjiš mamurluk”.

– Svakoj priči, međutim, dođe kraj – konstatuje Kekin i dodaje:
– Sada se spremamo da okrenemo zadnju rundu i našim fanovima u Srbiji priuštimo koncert kojim ćemo da obuhvatimo tri i po decenije Hladnog piva. Posle te svirke idemo svako svojim putem na neko duže vreme, jer osećam da je došao trenutak za nove muzičke izazove. Zato svi oni kojiima nije dovoljno i koji bi još jednom hteli da zapevaju i zaplešu sa nama, neka svrate 15. oktobra.

Cena ulaznice za koncert Hladnog piva u Belekspo centru je, do ponedeljka 19 septembra, 1500 dinara, a od tog datuma iznosiće 1800.

Previous post

Predstavljen prvi foršpan za igrani film o Vitni Hjuston "I Wanna Dance With Somebody"

Next post

Svečano otvoren 15. Leskovački internacionalni festival filmske režije

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.