Home»Muzika»Show Must Go On… Koncert Queen Real Tribute benda 14. oktobra u Hali Pinki

Show Must Go On… Koncert Queen Real Tribute benda 14. oktobra u Hali Pinki

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo

Posle nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće u petak, 14. oktobra u Velikoj sali Hale Pinki u Zemunu uz specijalne goste: Cosmic (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show – C. J. Marvin, za koga je i sam Elton Džon rekao: “Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“.

Ovaj rock koncert svečano će posle mnogo godina ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća svetska muzička: Status Quo, Džindžer Bejker, Uriah Heep, Rori Galager, Bili Kobham, Pako de Lusija, Demis Rusos, Džek Brus…

Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravagancija i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju “kosmičko“ veče.

Queen Real Tribute/ Photo: Promo

Queen Real Tribute čine profesionalni muzičari koji su u svojim karijerama svirali sa najvećim i najpoznatijim muzičkim zvezdama sa prostora bivše Jugoslavije.

Zbog ljubavi i strasti prema muzici grupe Queen, započeli su pre 16 godina neverovatno putovanje u želji da odaju počast i sačuvaju sećanje na jedan od najvećih bendova svih vremena kao i na preminulog, neponovljivog, harizmatičnog Fredija Merkjurija.

U periodu od 2006. do 2008. godine održali su brojne koncerte širom Evrope i u kratkom roku postali jedan od najvećih Queen tribjut bendova na svetu.

Njihov kvalitet odmah je prepoznat, pa su vrlo brzo stigle i brojne ponude od promotera širom planete koje su dodatno doprinele njihovoj internacionalnoj reputaciji.

Queen Real Tribute/ Photo: AleX

Tokom godina svirali su koncerte od Južne Amerike do Dalekog istoka. Vrtelo se ludo i brzo – Nemačka, Austrija, Španija, Francuska, Brazil, Rusija, Kina, Južna Koreja, Estonija su samo neke od zemalja u kojima su nastupali.

Godine 2017. započeli su Queen Real Tribute Symphony turneju, nastupajući u pratnji simfonijskog orkestra i hora.

Ovaj šou doživeo je veliki uspeh, koncerti širom Balkana i Evrope bili su rasprodati, a usledila je saradnja sa simfonijskim orkestrima iz Moskve, Vladivostoka, Kine.

Pred samu pandemiju Queen Real Tribute odsvirali su turneju u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj uključujući 68 gradova za samo 70 dana.

I ne staju… jer… Show Must Go On!

Ulaznice za koncert možete da kupite po ceni od 1500 dinara na prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na www.tickets.rs.

Na veče koncerta, na ulazu u Halu Pinki, cena ulaznice će iznositi 2000 dinara.

Previous post

Neumorni Žan Mišel Žar... Novi album "Oxymore" stiže 22. oktobra

Next post

Džesi Ver otkazala koncert na Evroprajdu u Beogradu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.