Home»Muzika»Njemu se baš dopao Beograd… Marko Mendoza ponovo u klubu Fest

Njemu se baš dopao Beograd… Marko Mendoza ponovo u klubu Fest

5
Shares
Pinterest Google+
Marko Mendoza/ Photo: AleX

Poznati bas gitarista Marko Mendoza, posle odličnog koncerta koji je održao u aprilu ove godine u klubu Fest ponovo dolazi u Zemun u četvrtak, 22. septembra.

Nekadašnji član bendova Whitesnake, Thin Lizzy i The Dead Daisies nosi sa svoje prve svirke u Festu odlična iskustva. Zato je rešio da u sklopu nove “New Direction“ turneje, ponovo dođe u Beograd.

MARKO MENDOZA ZA HEADLINER PRED BG KONCERT: OBOŽAVAM ADRENALIN U MOMENTU DOK SE PENJEM NA BINU, ŽIVIM ZA TO… I MORAM TO DA IMAM!

U nešto drugačijem sastavu benda, ali kao i uvek praćen odličnim muzičarima, Mendoza će u Festu promovisati novi album “New Direction“ koji će se pojaviti na tržištu 16 septembra.

Marko Mendoza/ Photo: AleX

Ovog američkog muzičara meksičkog porekla slušali smo prvi put u Beogradu u Hali sportova 2015. godine, kada je sa bendom The Dead Daisies zagrevao publiku pre nastupa Whitesnake.

Karijeru je počeo krajem osamdesetih kada je nekadašnjem bubnjaru Black Sabbatha Bilu Vordu pomogao pri realizaciji solo albuma.

Bio je deo bendova Alias, Blue Murder, Thin Lizzy i Black Star Riders, išao na turneje sa Journey, Whitesnake… i sarađivao sa nekim od najvećih rok muzičara današnjice.

Poslednjih nekoliko godina uglavnom radi na svojoj muzici i vreme, kada god je to moguće, provodi na turnejama sa svojim bendom.

– Njegov nastup u klubu nam je bio jedan od najlepših ikada – kazali su organizatori koncerta i pozvali fanove dođu na Mendozin koncert u Festu.

Boozter/Photo: promo

Kao predgrupa će nastupiti beogradski rok bend Boozter oformljen 2017. godine od strane iskusnih muzičara povezanih prijateljskim i porodičnim vezama.

PRAVILA POSTOJE DA BI SE KRŠILA… BOOZTER VIDEO SINGLOM “NOW I KNOW” NAJAVILI DEBI ALBUM

Poput njihovih uzora iz ‘70-ih godina XX veka, i za Boozter važi da velika snaga benda leži u živim nastupima, gde je za očekivati da se i autorski i cover materijal predstave na pravi način, uz mnogo energije, strasti i ljubavi.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 1500 dinara. Na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1800 dinara.

Previous post

Bivši Džejms Bond izbačen iz predstave, hvalio se seksualnim uspesima, vređao gejeve i omalovažavao kraljicu...

Next post

Legend, Džon Ledžend predstavio osmo studijsko izdanje

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.